Showbiz

Eurovision 2025: Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό για την πρόταση που ετοιμάζει

Δείτε τι είπε

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2025.

Ο χορευτής, που είχε εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του τις προηγούμενες ημέρες να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί για τον μουσικό διαγωνισμό, τώρα επανέρχεται με περισσότερες λεπτομέρειες.

“Θα καταθέσω πρόταση φέτος. Αν δεν πάω με κάτι χορευτικό, φουλ ποπ και κάτι με ένταση και σέξινες… με τι να πάω; Με μπαλάντα; Δεν μπορώ. Έχω ξεκινήσει με τους στίχους, έχω βρει λίγο τη μελωδία και το άτομο που θα τραγουδήσουμε μαζί” αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό στην πρωινή εκπομπή του Star.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Αρσενάκος: Διαψεύδει ότι η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση για τη Eurovision 2025

 

“Με τη Josephine σίγουρα δεν θα με δείτε, γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα άλλου βεληνεκούς, είναι σε άλλη θέση και πρέπει να πάει με ανάθεση, όχι μέσα από διαγωνισμό” ξεκαθαρίζει ο χορευτής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ, ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

“Είναι κάτι που δίνει πνοή και όρεξη στους ανθρώπους. Το ότι θα ψηφίζει ο κόσμος σου δίνει ένα πάθος και την ευκαιρία να πεις: μωρέ λες; Το κάνει πιο αξιοκρατιικό, βοηθάει στο ότι (σ.σ το αποτέλεσμα) μοιράζεται, όπως και στη Eurovision που βλέπουμε ότι άλλα ψηφίζει η επιτροπή και άλλα το κοινό. Και τα δύο χρειάζονται όμως, γιατί η επιτροπή έχει την εμπειρία να καταλάβει τι θα σταθεί επάνω στη σκηνή, ενώ το κοινό ψηφίζει με βάση τα βιώματα, την εποχή και τη μόδα” σημείωσε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα του Star.

 

Δείτε ακόμη: ΕΡΤ: Η σημαντική ανακοίνωση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision

 




 

Δείτε επίσης:

Eurovision 2025 – Theo Evan: Ποιος είναι ο νεαρός καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

Eurovision 2025: Για τρίτη χρονιά εκτός η Βόρεια Μακεδονία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version