Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν εμφανίστηκε στην έναρξη του “Buongiorno” – “Πήρε ο πισινός του αέρα και δεν ήρθε” είπε ο Μικρούτσικος

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Τρίτης στο “Buongiorno” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσίαζε από το πλατό κατά την έναρξη της εκπομπής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν το άφησε ασχολίαστο…

Ο λόγος που καθυστέρησε να εμφανιστεί, γιατί μετά έδωσε κανονικά το παρών στο πλατό, είχε να κάνει με τη ραδιοφωνική του εκπομπή και φυσικά με την κίνηση στους δρόμους.

“Να σου ζητήσω συγγνώμη για χθες, γιατί είπα ότι ήρθα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πήρε ο πισινός του αέρα και δεν ήρθε σήμερα! Η βεντέτα δεν ήρθε” είπε αρχικά ο παρουσιαστής στην Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ανδρέας Μικρούτσικος “σφάχτηκαν” στον αέρα – “Είσαι ανεπίτρεπτος”

 

“Παιδιά, τι έγινε με τον Δημήτρη;” είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια εξήγησε:

“Πέραν της πλάκας, περιμένουμε τον Δημήτρη, λόγω της ραδιοφωνικής του εκπομπής είχαμε μια καθυστέρηση, αλλά ξεκινάμε δυναμικά”.

“Συγγνώμη που άργησα, χίλια συγγνώμη! Κουράγιο σε όλους όσοι είναι στην κίνηση αυτή τη στιγμή. Είναι ανυπόφορο που συμβαίνει”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version