Showbiz

Το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μουτσινά – “Πέρασε μία δύσκολη ιστορία”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μια περιπέτεια υγείας τις τελευταίες ημέρες και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων στην κοιλιακή χώρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνομίλησε με τον παρουσιαστή κι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

“Μίλησα με τον Νίκο επί μακρόν. Όταν μιλήσαμε νωρίς το πρωί κι η εκπομπή ήταν live, ο Νίκος δεν γνώριζε ότι είχε βγει το πρωτοσέλιδο κι αρχικά η επιθυμία του ήταν να μην πούμε τίποτα, να σχολιάσουμε και να επιβεβαιώσουμε το θέμα της υγείας του. Όταν του είπα ότι βγήκε η είδηση ότι είσαι άρρωστος, δεν θέλεις να πούμε κάτι; Το ξανασκέφτηκε και μου είπε ότι επειδή έτσι κι αλλιώς θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Υγεία και αφού βγήκε η είδηση, να σου πω ότι είμαι μία χαρά. Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι του εδώ και 2-3 μέρες. Πέρασε μία δύσκολη ιστορία με το στομάχι του, είχε μία θρόμβωση. Δεν έχει ξανακουστεί και μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Μου είπε μία ιατρική ορολογία κι είναι στο όριο της λεπτομέρειας, που δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο κόσμος” ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση και το απαγορευμένο τρείλερ για το “Βραδιάτικα”

 

“Το θέμα είναι όταν μπήκε την περασμένη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονες ενοχλήσεις και κάποια συμπτώματα και ξεκίνησαν οι εξετάσεις. Τελικά τέλος καλό όλα καλά κι όπως μου είπε δεν είχε σχέση με το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη και ήταν ένα θέμα που τελικά αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά κι ανυπόμονος να επιστρέψει” κατέληξε ο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version