Showbiz

Λύγισαν on air Κατσανδρή – Σταυρακέλλη για τη Χρύσα Σπηλιώτη: “Η απώλεια της είναι καθοριστική”

Η «Κατερίνα» και η «Αλίκη» θυμούνται, συγκινούνται και μοιράζονται ιστορίες, 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. ”Καρέ της ντάμας”

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Καρέ της ντάμας», Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Κατσανδρή μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Η «Κατερίνα» και η «Αλίκη» θυμούνται, συγκινούνται και μοιράζονται ιστορίες, 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. «Λέμε ”Καρέ της ντάμας” μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν είναι καρέ, θυμάμαι πάρα πολλά γέλια από τέσσερα κορίτσια», σχολίασε η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Η Μαρία Κατσανδρή μίλησε για την απώλεια της συμπρωταγωνίστριας τους, Χρύσα Σπηλιώτη: «Μας βλέπετε να ”κολλάμε” γιατί η απώλεια της Χρύσας είναι καθοριστική για το ”Καρέ της ντάμας”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θάνατος αλλά μας λείπουν οι παρουσίες περνούσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν ένα πανήγυρι».

Για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά του MEGA ανέφερε η Μαίρη Σταυρακέλλη: «Δεν μπορώ πλέον να δω το «Καρέ της ντάμας» αλλά η επιτυχία του νομίζω οφείλεται ότι ήμασταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος. Είχαμε κάνει ένα γύρισμα ”θρίλερ” σε ένα σπίτι και θυμάμαι πόσο είχαμε τρομάξει όλες. Είχε τεράστια τηλεθέαση περίπου 32% με 38% κάτι τρελά νούμερα». Με την Μαρία Κατσανδρη να αποκαλύπτει «όταν ξεκίνησε το κανάλι μας είχε για έξι μήνες, έλεγαν ότι το ”Καρέ της ντάμας” δεν θα πάει και πήγε δυο χρόνια».

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που έφερε στην ζωή τους η επιτυχία της σειράς η Μαίρη Σταυρακέλλη περιέγραψε όσα έζησε σε ένα ταξίδι με τον σύζυγό της στο Μπαλί: «Λέγαμε τι ωραία εδώ δεν θα μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά ακούω κάποιον να μου λέει ”Κατερίνα τι έγινε που είναι ο άντρας σου;”». Η Μαρία Κατσανδρη μοιράστηκε κι ένα δικό της περιστατικό λέγοντας «ήταν τόση η αναγωρισιμότητα που ήμουν στο Λονδίνο και ήρθε κάποιος και με φώναξε ”Αλίκη”».

Ένα γύρισμα που έχει εντυπωθεί στην Μαίρη Σταυρακέλλη και το μοιράστηκε ήταν: «Το τρομερό που θυμάμαι είναι ότι στα γυρίσματα του «Καρέ της ντάμας» έγινε ο μεγάλος σεισμός του ‘99 και ανοιγόκλειναν τα ντουλάπια».

Η Μαρία Κατσανδρή αναφέρθηκε και στον Αίαντα Μανθόπουλο που συμμετείχε στη σειρά και δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή: «Ο Αίαντας ήταν πάντα θορυβώδης έκανε συνέχεια πλάκα, εξαιρετικό παιδί».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version