Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Γιάμαλη: “Με στενοχώρησε όλος αυτός ο πόλεμος, η κριτική και τα απαίσια σχόλια”

“Είδα σχόλια στα social κι έπαθα σοκ. Τι τοξικότητα!”

Για την Αναστασία Γιάμαλη μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, στην “Super Κατερίνα” η Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

“Με στενοχώρησε αυτό το Σαβ/κο όλος αυτός ο πόλεμος, η κριτική και τα απαίσια σχόλια που εισέπραξε η Αναστασία Γιάμαλη για την εμφάνισή της. Είδα σχόλια στα social κι έπαθα σοκ. Τι τοξικότητα!” είπε η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια προβλήθηκαν ορισμένα από αυτά.

“Να ξέρετε ότι υπήρχαν κι άλλα πολύ άσχημα σχόλια, που αφορούσαν στην εμφάνισή της και στο πρόσωπό της. Το τι έχει κάνει και δεν έχει κάνει, δεν μας αφορά καθόλου. Εν έτει 2024 δεν βαρεθήκατε να σχολιάζετε όλοι τι έχουμε κάνει; Κάποιες τα λέμε κι έχουμε κάνει τα πάντα, κάποιες δεν τα λένε και κάποιες δεν έχουν κάνει τίποτα” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version