Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Σεφερλή: “Ήμουν ο μόνος από την τηλεόραση που στήριξα τον Μάρκο”

“Αντί να τα βάλεις με αυτούς που σε κράζουν, τα βάζεις με εμένα που σε στηρίζω”

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το ποστ που έκανε ο ηθοποιός για την δήλωση του παρουσιαστή σχετικά με το κακοφωτισμένο πλάνο.

“Τον Μάρκο, ο μόνος που τον στήριξε ήμουν εγώ. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Ήμουν ο μόνος από την τηλεόραση που στήριξα τον Μάρκο και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι κακώς έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο. Ο μόνος ήμουν εγώ! Και ο μόνος με τον οποίο τα έχει βάλει ο Μάρκος είμαι εγώ. Άρα, αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα.

Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι σπουδαίος, μεγάλος, τεράστιος, που λέει τα καλύτερα για σένα… Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν ασχολήθηκα… Το άφησα έτσι, να μην το κρίνω. Δεν τον έκρινα, όλοι οι άλλοι τον έκριναν. Και βγήκε και απάντησε για το πλάνο που προφανώς ήταν κακοφωτισμένο. Αντί να τα βάλεις με αυτούς που σε κράζουν, τα βάζεις με εμένα που σε στηρίζω” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version