Showbiz

To πιo viral κομμάτι στα εγχώρια social media, προκαλεί φρενίτιδα στη νεολαία

Oι πιτσιρικάδες μέσα από την επιτυχία “Balkan Disco” με πάνω από 14 εκατομμύρια στο spotify και στο youtube μέσα σε 6 μήνες έβγαλαν τον δικό τους ήχο, αγαπήθηκαν και αποθεώθηκαν απο το ευρύ κοινό κάνοντας την τραπ μέσα από την δουλειά τους εμπορική

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην τραπ μουσική σκηνή έχει αναδυθεί ένα ταλέντο που έχει κερδίσει τις καρδιές όλης της νεολαίας και όχι μόνο. Ο λόγος για τον 17χρονο τράπερ Lava, γέννημα της νεοσύστατης δισκογραφικής εταιρίας Balkan records υπό την διεύθυνση του έμπειρου μάνατζερ και παραγωγού Stef Tony.

Ο Lava μεγάλωσε στην Ημαθία και πλέον κάτοικος Αθήνας από τα 15 του χρόνια κάνει καριέρα με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του μαζί με τον κολλητό του και συνοδοιπόρο του, καλλιτέχνης και αυτός της Balkan rec. τον Ropex.

Oι πιτσιρικάδες μέσα από την επιτυχία “Balkan Disco” με πάνω από 14 εκατομμύρια στο spotify και στο youtube μέσα σε 6 μήνες έβγαλαν τον δικό τους ήχο, αγαπήθηκαν και αποθεώθηκαν απο το ευρύ κοινό κάνοντας την τραπ μέσα από την δουλειά τους εμπορική.

ΕΔΩ BINTEO BALKAN DISCO AΠΟ ΜΑD AWARDS

Μακριά από βρισιές, αναφορές σε όπλα και ναρκωτικά, όλα αυτά που δυσφημίζουν την τραπ μουσική, έμπλεξαν ποπ στοιχεία και η επιτυχία σε κάθε τους βήμα είναι στο τσεπάκι τους, με εφόδιο τους παράλληλα την μελωδική φωνή τους. Bέβαια έχουν και παραγωγές λίγο πιο underground για να είμαστε αληθείς στο ρεπορτάζ μας. Οι πιτσιρικάδες αλωνίζουν την Ελλάδα για lives και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, μάλιστα είχαν και το opening show στα φετινά Mad Video Awards. Μάλιστα μία από τις τελευταίες επιτυχίες του Lava ο λόγος για την “Τέλεια Σχέση” ακούγεται σε κάθε πάρτι και club καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες στην χώρα μας με πολλούς φανς στην νεολαία.

ΕΔΩ BINTEO LAVA – ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ

>>> Μετά τη διαμάχη η συμφιλίωση που έγινε viral

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας χαμός στο tik tok ένα βίντεο τρέιλερ 9 δευτερολέπτων που έγινε viral και αφορά τη συνεργασία του με τον Thug Slime, o οποίος έχει απασχολήσει όχι και τόσο θετικά τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια, αλλά εδώ κολλάει “Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Ετσι λοιπόν ο σούπερ star τραπερ Τhug Slime αφήνει πίσω του της κακοτοπιές και συνεχίζει τις παραγωγές του με άλλη οπτική γωνία και μεταμέλεια.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Lava μετά το beef (την διαμάχη) που είχαν πριν 2 χρόνια, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Αυτή η συνεργασία που ήδη μετράει πολλές χιλιάδες αναπαραγωγές στο tik tok και εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ημέρες, δίνει το μήνυμα ότι η μουσική μόνο ενώνει και δεν διχάζει, δίνοντας το σινιάλο και σε άλλους τράπερς να παραμερίσουν τις κόντρες τους.

Lava Ξεκαθαρίζει το μπιφ που είχε με τον Thug Slime

Το “Tρελός” που θα κυκλοφορήσει στις 4/10 στο spotify και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες είναι το πιο viral κομμάτι στα εγχώρια social media τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Μία συνεργασία της Capital και της Balkan records. Nα και κάποια καλή είδηση από την τραπ μουσική σκηνή, θα ήταν άδικο να μην προβάλουμε και την θετική πλευρά των πραγμάτων, γιατί όλο τους κράζουμε τις περισσότερες φορές καλός, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Η συνεργασία που έχει γίνει Viral σε όλη τη νεολαία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version