Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσπάει σε δάκρυα στην συναυλία του στο Royal Albert Hall

Ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έζησε μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του, το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2024, καθώς πραγματοποίησε μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν διάφορα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά του τραγουδιστή. Σε ένα από αυτά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σταματάει την ερμηνεία του τραγουδιού «Αθήνα μου», καθώς με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παρέλειψε να χορέψει ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε το επιτυχημένο τραγούδι του, φωνάζοντας στη μητέρα του: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall».

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εγκυμοσύνη – “Νομίζω ότι η Αλεξάνδρα πρέπει να γεννάει…”

 

Τα βίντεοπου κυκλοφόρησαν στα social media με τον χορό του, έχουν γίνει ήδη viral, με τους φαν του να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνειά του για τη μεγάλη στιγμή της καριέρας του.

H βραδιά είχε έντονο άρωμα Ελλάδας, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας.

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο». «Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα» και πρόσθεσε: «Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη».

@irenouken his family must be incredibly proud 🥹 #konstantinosargiros #argiros #greek @Argiros Konstantinos OFFICIAL ♬ original sound – irenouken

 

@ilkenp #royalalberthall #argiros_konstantinos #london #zeibekiko #arena #cyprus #cyprustiktok #vir #fory #stinathinamou #athinamou ♬ original sound – Ίλκεν Πίρρα

Μετά τη μεγάλη συναυλία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έγινε πλέον ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου