Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αποκάλυψε τι της είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν της ανακοίνωσε πως πάει στη Ναταλία Γερμανού

Όσα είπε η δημοσιογράφος

Πρεμιέρα κάνει το μεσημέρι του Σαββάτου (28-09) η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στη νέα ομάδα εντάσσεται και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλώντας για το νέο της αυτό βήμα αποκάλυψε τι της είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν της ανακοίνωσε πως πάει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη στα νέα καθήκοντα. Δεν είναι μόνο αλλαγή εκπομπής και παρουσιάστριας, είναι όλο, αλλιώς. Είμαι πανευτυχής. Ίσως να μην μπορούσα να το πω πριν κλείσω αλλά τώρα πια που είμαι στην ομάδα, να πω ότι το φλερτ μας ήταν ούτως ή άλλως πάρα πολύ έντονο και όταν είχα αποδεσμευτεί πιο παλιά από τον Alpha αλλά πάλι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα, λόγω των παιδιών», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στην ερώτηση αν το είχε πει στην Ελένη, είπε πως:

«Βέβαια, και φυσικά και εκείνη εκτιμάει πολύ τη Ναταλία Γερμανού. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είχε κάποιο σχόλιο να κάνει. Μου είπε “Μακάρι να συμβεί, μακάρι να τα καταφέρεις και να βρεις τον χρόνο, γιατί είναι το Σαββατοκύριακο που είναι λίγο δύσκολο. Να το κάνεις, φυσικά”».



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου