Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποθεώθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου με την ελληνική σημαία στα χέρια

Στιγμιότυπα από τη μοναδική συναυλία

Mία σπουδαία βραδιά, από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας του, έζησε το βράδυ της Πέμπτης (26.09.2024) ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός που αποθεώθηκε στη sold out συναυλία του στο περίφημο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία με τη συναυλία του στο εμβληματικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο, μπαίνοντας στη λίστα, των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

«Πρόκειται για όνειρο ζωής» όπως έχει πει ο ίδιος, που κράτησε την ελληνική σημαία στα χέρια του και αποθεώθηκε από το κοινό.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall σε παραγωγή της Panik Live Productions, μάλιστα, ήρθε μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 19.30 ώρα Αγγλίας, με τη συναυλία να ξεκινά με τον γιο του Γιάννη Πάριου.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης καθήλωσε το κοινό σε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μερικές από τις No 1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε με το γνωστό τραγούδι “Αθήνα μου” όπου τον “σκέπασαν” με μια ελληνική σημαία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και πολλοί Κύπριοι.




Η τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα – «Είσαι παιδί γενναίο» η αφιέρωσή του στη Μαρινέλλα

Μπορεί η συναυλία αυτή στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου να αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν ξέχασε τους δικούς του ανθρώπους, όπως βεβαίως και την εμβληματική τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, που δίνει σκληρή μάχη στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Έτσι, εν μέσω συγκίνησης και αποθέωσης τους αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο». Πριν ερμηνεύσει την επιτυχία του «Παιδί Γενναίο», ο τραγουδιστής το αφιέρωσε στην οικογένειά του (που φυσικά δεν θα απουσίαζε από δίπλα του) και στην τραγουδίστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου και στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα, με όλη μας την αγάπη. Να της δώσουμε δύναμη, γιατί είναι παιδί γενναίο».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση και στην οικογένειά του και στη μητέρα του που ήταν εκεί για να τον θαυμάσει αλλά και στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα.

«Είναι πολύ σημαντική η βραδιά για εμένα, γιατί είναι εδώ η οικογένειά μου, η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα» είπε ενθουσιασμένος ο τραγουδιστής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου