Showbiz

Μαρινέλλα: “Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα” – “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω” έλεγε στον γιατρό

Δείτε τις νεότερες πληροφορίες

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε στον αέρα του “Πρωινό” νέες πληροφορίες για την υγεία της Μαρινέλλας.

Για δεύτερο 24ώρο η ερμηνεύτρια βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου “Υγεία”, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και όλοι ελπίζουν πως θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια.

Σήμερα, λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει. Αποκάλυψε πως την Μαρινέλλα την επισκέφτηκε η κόρη της στη ΜΕΘ και μάλιστα αρκετές φορές, αλλά και τι της είπε η ερμηνεύτρια.

“Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει… Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της: “δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα”. Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, Τζωρτίνα, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε μέσα στη ΜΕΘ και την βλέπει” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας επίσης αποκάλυψε πως ενώ η σπουδαία ερμηνεύτρια βρισκόταν στο ιατρείο του Ηρωδείου, ζήτησε από τον γιατρό να την αφήσει να βγει και να πει ακόμα ένα τραγούδι.

“Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.

Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Η κόρη της φέρεται να ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση

Παρά το γεγόνος ότι η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας είναι κρίσιμη, ωστόσο παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 24/9 στο ”Happy Day”, δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της ερμηνεύτριας.

Οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να υποχωρήσει από μόνο του το αιμάτωμα ή αν θα ακολουθήσουν πιο δραστικές μεθόδους, όπως αυτή της κρανιοτομής για να το αφαιρέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, η κόρη της Μαρινέλλας φέρεται να ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση, καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον αέρα της εκπομπής, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

 

Εξίσου κρίσιμο και το επόμενο 24ωρο – Γιατί δεν έχει διασωληνωθεί

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς του ιδιωτικού νοσοκομείου, σταθερή αλλά κρίσιμη, καθώς πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο μετά το εγκεφαλικό.

Το θετικό είναι πως η 86χρονη δε διασωληνώθηκε, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ άνοιξε τα μάτια της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λαμβάνει πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται, γι’ αυτό και απέφυγε τη διασωλήνωση και είναι σταθεροποιημένη.

Το επόμενο 48ωρο παραμένει εξίσου κρίσιμο, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη ερμηνεύτρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας βρισκόντουσαν στο Ηρώδειο την στιγμή της κατάρρευσης, και είναι συνέχεια δίπλα της.

Από το εξωτερικό επιστρέφει εσπευσμένα και ο εγγονός της, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version