Showbiz

Στηβ Μιλάτος για Μαριάντα Πιερίδη: “Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν είναι μέτρια”

“Προσδιορίζομαι ως ένα δυνατό & γνωστό μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ως ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής”

Ο Στηβ Μιλάτος έκανε δηλώσεις σε βραδινό event στο οποίο βρέθηκε και απάντησε σε παλαιότερη ερώτηση που είχε κάνει η Μαριάντα Πιερίδη για τον ίδιο, καθώς δεν ήξερε το επάγγελμά του.

Το μοντέλο τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας πριν λίγες εβδομάδες μέσα από την εκπομπή “Summer’s Cool”.

“Εγώ πάντα απορούσα με τι ασχολείται ο Στηβ” είχε αναρωτηθεί η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

“Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε και αναφέρθηκε ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ δυνατό και γνωστό μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ως ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής. Δεν είμαι ένα πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό” σχολιάζει ο Στηβ Μιλάτος εμφανώς ενοχλημένος.

 

Δείτε επίσης: Στηβ Μιλάτος: “Ο γάμος μου τελείωσε μέσα σε δύο μήνες”

 

“Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια. Προς το παρόν είναι μέτρια και το αποτέλεσμα φαίνεται. Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι” επισημαίνει με αιχμηρότητα το μοντέλο.

“Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου: ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity” καταλήγει ο Στηβ Μιλάτος στις δηλώσεις του για τη Μαριάντα Πιερίδη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version