Showbiz

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το βίντεο με την Μαρινέλλα: “Η εικόνα είναι ένα σοκ, δεν μπορώ όμως να ακούω για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία”

“Αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία, είναι μια είδηση που έχει καταγραφεί”

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο “Πρωινό” και μίλησε για την Μαρινέλλα και το περιστατικό που συνέβη χθες 25/9, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.

Ο δημοσιογράφος και κριτικός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το βίντεο που κυκλοφορεί παντού με την Μαρινέλλα να χάνει τις αισθήσεις της την ώρα που τραγουδάει.

 

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για την Μαρινέλλα: “Το λέω και ανατριχιάζω…”

 

“Μια φίλη μου μού έδειξε το βίντεο και η εικόνα είναι ένα σοκ. Δεν μπορώ όμως να ακούω και αηδίες από το πρωί για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία. Μια μεγάλη σταρ ήταν πάνω σε μια μεγάλη σκηνή με τόσες χιλιάδες κόσμο και λιποθύμησε. Η Ντίτριχ είχε σπάσει το πόδι της πάνω στη σκηνή. Δεν είναι κακό και να σας πω και κάτι, εγώ το βρίσκω και λίγο ποιητικό να μου λέει “τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε”, γίνεται αυτό το πράγμα και επειδή είναι η Μαρινέλλα, όλο αυτό έχει ένα μεγαλείο. Περαστικά έτσι κι αλλιώς, αλλά όχι ξαφνικά να θυμόμαστε την ανθρωποφαγία σε κάτι που έχει καταγραφεί από 700 κινητά. Αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία, είναι μια είδηση που έχει καταγραφεί. Καλά κάνατε και δεν τη δείξατε να πέφτει, αλλά υπάρχει παντού. Ανθρωποφαγία είναι όταν πας μέσα στην εντατική με κρυφή κάμερα και το κάνεις” είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version