Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για την Μαρινέλλα: “Το λέω και ανατριχιάζω…”

“Ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει…”

Το πρωί της Πέμπτης 26/9, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του “Πρωινό” έκανε μια αποκάλυψη για την Μαρινέλλα.

Η ερμηνεύτρια κατέρρευσε χθες επί σκηνής στο Ηρώδειο, κάνοντας το πανελλήνιο να “παγώσει”.

Αργότερα έγινε γνωστό πως υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και από χθες βρίσκεται στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται κρίσιμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη χθες με τη Μαρινέλλα:

“Πάμε τώρα να σας πω το πραγματικό ρεπορτάζ… Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για το ποιος τη στεναχώρησε, ποιος δεν τη στεναχώρησε, αν ήταν στεναχωρημένη ή όχι… Θα σας πω τώρα την αθέατη πλευρά, την πλευρά από τη μεριά των παρασκηνίων. Η Μαρινέλλα στις 20:00 είναι στη σκηνή και πιο ευδιάθετη από ποτέ και με κέφι πολύ κάνει την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς και όχι ισχυρός πονοκέφαλος, μια ελαφριά αδιαθεσία που μεταφέρει συνεχώς στους συνεργάτες της.

 

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: “Πλέον είναι θέμα οργανισμού, ας ευχηθούμε όλοι να πάει καλά” είπε η Ματίνα Παγώνη

 

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, είπε στους συνεργάτες της ότι πονάει το πόδι της. Αυτό σας το λέω για πρώτη φορά. Παραπονέθηκε για έναν πόνο, ένα μούδιασμα στο πόδι της. Είπε το πρώτο τραγούδι, όλα οκ. Στο δεύτερο, «έδωσε» το μικρόφωνο στον κόσμο και μόλις το «πήρε» πίσω δεν ήταν η ίδια, ήταν η μια Μαρινέλλα που ψάχνεται. Ψαχνόταν στο autocue να βρει τα λόγια και να τοποθετήσει τη φωνή της. Κάποιος από τα παρασκήνια είπε «ρε παιδιά, η Μαρινέλλα φαλτσάρει σήμερα;» το λέω και ανατριχιάζω!”.

 

“Ο Αντώνης Ρέμος κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει”

Επίσης ο παρουσιαστής μετέφερε το πώς έζησε ο Αντώνης Ρέμος την κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

“Και ο Αντώνης, θέλω να σας πω τώρα κάτι αποκλειστικά… Πριν το δεύτερο τραγούδι ο Αντώνης δεν είχε καταλάβει τίποτα. Η Μαρινέλλα, επειδή τη γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και ένας αθυρόστομος άνθρωπος. Αν έχει οικειότητα, είναι χωρατατζού, κάνει πλάκες και λίγο σόκιν… Με τον Αντώνη είχαν τέτοια σχέση, έκαναν πλάκες. Δεν κατάλαβε ο Αντώνης τίποτα νωρίτερα. Ο Αντώνης τη λατρεύει. Θα σας πω εγώ το χειμώνα, περάσαμε δύο βραδιές εγώ, ο Αντώνης και η Μαρινέλλα κλεισμένοι σε ένα καμαρίνι δύο ώρες. Ο Αντώνης, λοιπόν, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στο δεύτερο τραγούδι, την άκουσε ο Αντώνης.

Ο Αντώνης, λοιπόν, ανησύχησε όταν από μέσα άκουσε στο δεύτερο τραγούδι τη Μαρινέλλα να μην είναι η Μαρινέλλα. Και επειδή όλοι ξέρουν πόσο τέλεια είναι η Μαρινέλλα, εκεί κατάλαβε και ο Αντώνης τι συμβαίνει” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας:

“Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει «ζαλίζομαι» και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία. Σας μεταφέρω όμως τώρα την πληροφορία, όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου