Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: Εκτός θεατρικής παράστασης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε

Η επίσημη ανακοίνωση

Εκτός της θεατρικής παράστασης και της επερχόμενης συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τέθηκε ο Άκης Σακελλαρίου, λόγω του πρόσφατου τροχαίου ατυχήματος που είχε το βράδυ της Δευτέρας, 16/9/2024.

Πριν από μερικές ημέρες ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, στο οποίο τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική παράσταση “Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή”, μετά από αυτό το ατυχές συμβάν η συνεργασία δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί προς το παρόν, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024. Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν! Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης”.

 

Δείτε επίσης: Άκης Σακελλαρίου για το τροχαίο: “Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου”

 

“Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες”

Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για την εξέλιξη της κατάστασής του μετά το χειρουργείο.

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα “σιδερένιος” κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά, καθώς πέτυχε η εγχείρηση».

Τέλος, αναφέρθηκε στο εξιτήριο που αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο. «Δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά θα βγω σύντομα, καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», είπε κλείνοντας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version