Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εύη Δαέλη: Συγκλονίζει η ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της – “Ο πόνος μου και το κενό που έχω στην ψυχή μου είναι βουνό”

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή ηθοποιός Εύη Δαέλη βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της, καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η Εύη Δαέλη με ανάρτηση στα social media, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης θέλησε να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πένθος για την ηθοποιό Εύη Δαέλη η οποία  θρηνεί για την απώλεια του πατέρα της

«Αγαπηλένιο μου, καραμελένιο μου. Αυτα του να ανεβάζεις στο ινστα ειναι μαλ@@@ θα μου ελεγες αλλα θέλω να ξερει το σύμπαν ολο τι άνθρωπο στερήθηκε. Ο πόνος μου και το κενο που εχω στην ψυχή μου ειναι βουνό, μου αρκει ομως να ξερω πως εσύ δεν πονας πια. Άδικος ο κόσμος που ζουμε και πολυ λίγος για το μεγαλείο σου.

Ο πατέρας μου καμιά μάχη δεν έχασε, ο πατέρας μου βγηκε νικητής, γιατι μεχρι τελευταια στιγμή παλεύει. Ο πατέρας μου ειναι πατέρας πολλών, και μεγαλύτερη τιμή απο το να ειμαι κορη του δεν εχω. Always and forever, you and me» έγραψε η Εύη Δαέλη και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η νεαρή ηθοποιός γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον πρώτο της ρόλο στη σειρά, «Ευτυχισμένοι Μαζί» όπου υποδύθηκε τη «Φίφη», την κόρη της Κατερίνας Λέχου, την περίοδο 2007-2009, Εύη Δαέλη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου