Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιβάνης για τη γέννηση του γιου του: “Ο τοκετός κράτησε 16 ώρες, χαίρομαι που το παιδί μοιάζει στην Ανδρομάχη”

Ήταν πραγματικά η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Λιβάνης που έγινε πρόσφατα πατέρας παραχώρησε το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Μεταξύ άλλων ανέφερε το πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό του παιδιού του, το όνομα που θα πάρει καθώς και τη βοήθεια που προσφέρει ο ίδιος στη μητέρα του παιδιού του και σύντροφο του, Ανδρομάχη.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος ανέφερε: «Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Γιατί η αλήθεια είναι ανά 3 ώρες πρέπει να ξυπνάς αν είσαι κιόλας ενεργός και εγώ είμαι. Δεν θέλω να αφήνω την Ανδρομάχη να το ζει μόνη της και είναι και κάτι που μου αρέσει να το ζω και εγώ. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το παιδί θα ονομαστεί Γεράσιμος, όπως και ο πατέρας του. Όταν στην συνέχεια του είπαν στην εκπομπή, ότι το παιδί μοιάζει πιο πολύ στην Ανδρομάχη, εκείνος απάντησε: «Χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη γιατί με αυτή είμαι ερωτευμένος, οπότε σίγουρα ήθελα το παιδί μου να μοιάζει με εκείνη».

Σχετικά με τον τοκετό ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε πως κράτησε περίπου 16 ώρες και ότι ήταν φυσιολογικός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Είχαμε μαζευτεί περίπου 40 άτομα στο μαιευτήριο, γονείς, φίλοι, συνεργάτες. Ήταν πραγματiκά η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου. Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο οπότε σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά και πιο σωστά. Αυτό που κρατάω είναι η πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο. Το πήρα αγκαλιά. Είναι το κάτι άλλο» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Πριν 5 χρόνια μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Αυτήν την στιγμή είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς».

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου