Showbiz

Ξεσπά ο Γιώργος Καραμίχος: “Δεν ανέχομαι πια με τίποτα μισογυνισμό και ομοφοβισμό”

“Όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν” διευκρινίζει ο Γιώργος Καραμίχος.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται πια από συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα πια αν κάποιος με ενοχλήσει είτε στη δουλειά είτε οπουδήποτε, θα το πω ευθέως. «Ξέρεις, αυτό που κάνεις με ενοχλεί» ή «δεν μπορεί να είσαι πια αγενής». Δεν ανέχομαι συμπεριφορές, γι’ αυτό έχω φύγει από δουλειές τελευταία. Κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι πια».

«Με τίποτα δεν ανέχομαι μισογυνισμό, ομοφοβισμό και όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν. Μετά το metoo, αρχίζουν και φοβούνται λίγο οι άνθρωποι αλλά βλέπεις ότι αυτό όλο ελλοχεύει, είναι τόσο περίεργο, έχει γίνει ένα με το πετσί μας. Όχι μόνο από άντρες προς γυναίκες αλλά κα από γυναίκες προς άνδρας».

«Έχει γίνει πια συνήθεια και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο. Δεν είναι χιούμορ πια, δεν περνάμε καλά. Επίσης, δεν έχιε καθόλου χιούμορ να φωνάζεις στη δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική του άποψη για τα όρια της σάτιρας με αφορμή και τον ντόρο που έχει προκληθεί για τα σκετς του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε αρχικά πως «η σάτιρα είναι ένα ελεύθερο προϊόν, ο καθένας μπορεί να κάνει αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που γελάνε, καταδεικνύει και το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας. Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής… Και δεν αναφέρομαι μόνο στα πρόσφατα γεγονότα, αναφέρομαι γενικώς».

«Η αισθητική κάνει τη διαφορά. Το να υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα όμορφο σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι. Ακόμη κι αν αυτό πονάει, γιατί η σάτιρα πονάει πάντα».

«Δεν έχει να κάνει το τι θα πεις αλλά το πως θα το πεις και σε ποια συνθήκη θα το πεις. Είναι πολύ εμφανές αν κάτι είναι καταδεικτικό γιατί δείχνω το σπυρί του άλλου στο πρόσωπο και γελάμε ή μπορεί να δείξω το σπυρί για να κοροϊδέψω το πως κάποιος προσπαθεί να το καλύψει ενώ δεν χρειάζεται να το καλύψει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καραμίχος στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση.






Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version