Showbiz

Άγιος έρωτας -Δανάη Παππά “Ο μόνος έρωτας στη ζωή μου είναι ο “Άγιος έρωτας”

Νιώθει άβολα, όπως λέει, να παρακολουθεί τον εαυτό της

Η Δανάη Παππά, η ευαίσθητη Χλόη που θα γνωρίσουμε απόψε στον «Άγιο έρωτα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της σειράς.

Όπως είπε έχει πάρα πολύ αγωνία για την πρεμιέρα και πρόσθεσε «είμαι πάρα πολύ περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά, είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός. Συμβαίνουν πολλά από το πρώτο επεισόδιο. Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που μέχρι στιγμής στη ζωή της δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψει τα συναισθήματά της. Να βιώσει τον έρωτα. Νομίζει ότι τον βιώνει αλλά τελικά δεν τον βιώνει. Είναι αυτό το αθώο συναίσθημα που ζούμε σαν παιδιά. Όταν έρθει τελικά ο έρωτας, δεν ξέρει τι είναι αυτό που συμβαίνει μέσα της. Η Χλόη είναι πολύ αθώα, βλέπει πράγματα και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.»

Όσο για τη σχέση με τον πατέρα Νικόλαο που όλοι περιμένουν να δουν: «Αυτή η σχέση δεν είναι ερωτική σχέση. Αναπτύσσουν μια επαφή αθώα γιατί είναι και οι δύο αθώοι σαν χαρακτήρες. Αναπτύσσουν μια φιλική σχέση. Είναι σαν να μαγνητίζονται, σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης μέσα τους που τους τραβά κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι είναι αυτό το πράγμα. Γιατί δεν είναι ακριβώς έρωτας, είναι κάτι άλλο, που το ανακαλύπτουμε κι εμείς σαν ηθοποιοί και το κοινό, όσο περνάνε τα επεισόδια.»

Νιώθει άβολα, όπως λέει, να παρακολουθεί τον εαυτό της «νομίζω δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό, είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω γιατί πρέπει να χαιρόμαστε τα πράγματα.»

Όσο για τα προσωπικά της θα πει «ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο “Άγιος έρωτας”.»

«Άγιος έρωτας». Απόψε πρεμιέρα στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version