Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Νούσιας: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και τo spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1 “Grand Hotel”

Όσα είπε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Τάσος Νούσιας ο οποίος μίλησε για τη σειρά, Grand Hotel, που έκανε πρεμιέρα χθες, 23 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και τον ρόλο του: «Είδα το επεισόδιο, δουλεύουμε πυρετωδώς, τα πάντα λειτούργησαν άψογα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί έχω μία σειρά μπροστά μου που με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχουμε πρόσωπα που δεν τα ξεχνάς. Υποδύομαι ένα Μικρασιάτη πρόσφυγα. Φαίνεται από την αρχή η σχέση που αναπτύσσεται με την Θεώνη, είναι και αυτή πρόσφυγας έχει υπό την προστασία της ένα κορίτσι ορφανό και την κόρη της και λείπει ο άνδρας της».

Και πρόσθεσε ο Τάσος Νούσιας: «Θα φανεί στο σημερινό επεισόδιο είναι άνθρωποι μάχιμοι σε έναν δρόμο, αυτή την μάχη την μεταφέρουν στο καπηλειό της γειτονιάς, με παράνομους στοιχηματισμούς, παίζουν ξύλο», αποκάλυψε ο ηθοποιός ενώ συμπλήρωσε: «Όλους του ρόλους μου τους αγαπάω, πρέπει να συνδεθείς με την ψυχή».

Όσον αφορά την αλλαγή στην εμφάνισή του, ο Τάσος Νούσιας είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα αφήσει τόσο μακριά γένια ( για τη Μάγισσα), μου άρεσε πολύ, το κράτησα μέχρι που ξεκίνησαν τα γυρίσματα (Grand Hotel), δύσκολο το μούσι το καλοκαίρι. Τα γένια τα είχα 1,5 χρόνο, όταν τα έκοψα ένιωθα γυμνός. Το μουστάκι πιθανόν να το ξυρίσω. Θα ήθελα να ξυρίσω το κεφάλι και να γίνω γλόμπος».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου