Showbiz

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: “Στην Ελλάδα είναι πλέον αμαρτία να γελάς”

“Αν γινόμουν διευθυντής για 1 ημέρα θα έδιωχνα όλους όσοι κάνουν τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια”

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Buongiorno” για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη νέα παράσταση που ετοιμάζει, με τίτλο “Αλήθεια, πόσο χρόνο έχω;”.

Ο γνωστός κωμικός από φέτος βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής ‘Πάμε Δανάη!”.

“Παρεξηγείται η σάτιρα και το χιούμορ στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα είναι πλέον ‘αμαρτία’ να γελάς. Η πολιτική ορθότητα έπρεπε να υπάρξει γιατί δεν ήταν γέλιο αυτό το πράγμα, ήταν bullying. Έπρεπε κάπως να διορθωθεί. Το θέμα είναι να μην περάσουμε στο άλλο άκρο, να φοβόμαστε να πούμε οτιδήποτε. Η πολιτική ορθότητα έχει κάνει καλό και σε μένα, σκέφτομαι τι θα πω και με τι θα γελάσω” είπε αρχικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

 

“Οι νέοι άνθρωποι δεν βλέπουν τηλεόραση”

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε στη συνέχεια:

“Η τηλεόραση δεν αποτελεί πηγή έμπνευσης γιατί οι νέοι άνθρωποι δεν βλέπουν τηλεόραση. Αν γινόμουν διευθυντής για μια ημέρα, θα έδιωχνα όλους όσοι κάνουν τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχω μπει στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που δεν βλέπουν τηλεόραση”.

Για το Shopping Star, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε:

“Και η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν μια απίστευτη αμεσότητα και είναι άψογες επαγγελματίες”, ενώ για το «Πάμε Δανάη» ανάφερε:

“Είναι μια εκπομπή που κουμπώνω πάρα πολύ, έχει μια θετικότητα. Είχα έρθει καλεσμένος κάποια στιγμή και ήταν από τις εκπομπές που ένιωσα πιο άνετα από ποτέ”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version