Showbiz

Οριστικός χωρισμός για Νίνο & Ζόζεφιν – “Η μία πλευρά μπλόκαρε την άλλη στο instagram”

Το πρωί της Τρίτης στο “Buongiorno”, ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Νίνο και η Ζόζεφιν χώρισαν, οριστικά αυτή την φορά.

Ήταν μαζί ενάμιση χρόνο, χώρισαν για λίγο και η επανασύνδεση έγινε λίγο καιρό μετά με τον πιο τρυφερό τρόπο με τον τραγουδιστή να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του στην σύντροφό του.

Το βράδυ της Παρασκευής 13/9, ο Νίνο δημοσίευσε μια selfie του ωστόσο, στην οποία γράφει στην λεζάντα “Πιο καλά από ποτέ”. O τραγουδιστής έκανε unfollow τους πάντες στο προφίλ του, ακόμα και την Ζόζεφιν.

 

Δείτε επίσης: Η Josephine είχε γενέθλια και το γιόρτασε – Η νέα φωτο με τον Νίνο

 

Και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA:

“Είχαμε μάθει τις προηγούμενες μέρες ότι περνάνε μία κρίση και δεν είναι πολύ καλά μεταξύ τους, όμως έχουμε εξελίξεις σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουνε μπλοκ. Η μία πλευρά μπλόκαρε την άλλη και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους”.

Και σε άλλο σημείο ειπώθηκε:

“Ο Νίνο μάλιστα το καλοκαίρι έδωσε μία συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού και μιλούσε στην συνέντευξη αυτή για την Ζοζεφίν και τώρα που ανέβηκε όμως online, είπε πως τα αποσπάσματα αυτά πρέπει να κοπούν. Άρα ο χωρισμός είναι οριστικός”.




 

Δείτε ακόμη: Νίνο – Η αινιγματική δήλωση: “Έχω ένα θέμα που είναι trigger point αλλά δεν θέλω να πω κάτι για αυτό”

 

“Μας έφερναν δύο σακούλες σκουπιδιών με χιλιάδες μέιλ, η μία ήταν των άλλων παιδιών και η άλλη ήταν για εμένα”

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Νίνο Ξυπολιτάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαρία τη Νύχτα” της Μαρίας Σολωμού στο YouTube.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την πατρότητα και την πρώην σύζυγό του Χρυσή Βαρδινογιάννη, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, την εποχή του Fame Story και για την ψυχοθεραπεία του.

Ο Νίνο αναφέρθηκε με συγκίνηση στη γέννηση των παιδιών του, εξηγώντας πως ο ερχομός τους ήταν το αποτέλεσμα βαθιάς αγάπης και έρωτα.

“Έγινα μπαμπάς τον Φεβρουάριο του 2013, όταν γεννήθηκε ο γιος μου, και την επόμενη χρονιά, τον Ιούλιο, γεννήθηκε η κόρη μου” δήλωσε.

Όπως εξομολογήθηκε, θεωρεί ότι είναι καλός πατέρας και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα παιδιά του, κάνοντας δραστηριότητες όπως το μπάσκετ και η μουσική.

“Παίζουμε πιάνο μαζί και συζητάμε πολύ. Η κόρη μου μου είπε κάτι που μου έμεινε: «Ο Θεός είναι η χαρά, μπαμπά»”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εν συνεχεία στην ψυχοθεραπεία και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές.

“Πήγα σε δύο διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Είχαν τον ίδιο παρονομαστή. Έπιασα τον εαυτό μου να λέω μέσα μου «από πού να ξεκινήσω τώρα; Και πόσο καιρό θα μας πάρει;»” είπε, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, του έσωσε τη ζωή ένας φίλος του, για τον οποίο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της καριέρας του, όταν έγινε γνωστός μέσω του Fame Story.

“Ήμουν από μικρός στο στόχαστρο με πολλά σχόλια. Θυμάμαι ότι υπήρχαν hate comments όπως «σε μισώ, σε σιχαίνομαι», κάτι που στην αρχή με τάραξε. Μας έφερναν δύο σακούλες σκουπιδιών με χιλιάδες mail. Η μία ήταν των άλλων παιδιών, η άλλη ήταν για εμένα” είπε ο Νίνο.

Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση, κατανοώντας ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι δεν είχε σχέση για έξι χρόνια, μετά τον χωρισμό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

“Δεν έχω απατήσει ποτέ. Μετά από μία κοινή συμφωνία που είχαμε με τη Χρυσή να χωρίσουμε, αγαπημένοι, το 2017 μέχρι πέρσι τον Φεβρουάριο ήμουν solo. Δεν είχα σχέση 6 χρόνια” αποκάλυψε προς το τέλος της κουβέντας τους ο Νίνο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version