Showbiz

Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για τη Βίκυ Καγιά – “Δεν έχουμε επικοινωνία, ήμασταν φίλοι αλλά τώρα δεν μιλάμε”

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα που ήταν καλεσμένος για το My Style Rocks, τη σχέση του σήμερα με τη Βίκυ Καγιά, την υπέροχη οικογένεια που έχει και το πρόσφατο ταξίδι του στο Άγιο Όρος

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας την Δευτέρα 23/9. Ο κριτής του «My Style Rocks», μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα του επαγγελματική στέγη, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δε μιλά με τη Βίκυ Καγιά.

«Ούτε εγώ κατάλαβα, γιατί έπεσαν πέρσι να με “φάνε”, για να είμαι ειλικρινής. Προφανώς, όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση κάτι έχουν. Γενικότερα, η συνέπεια και ο χρόνος παραμονής στην τηλεόραση αποδεικνύει ότι υπάρχει μία ποιότητα. Εγώ ουδέποτε είπα κάτι με σκοπό να θίξω κανέναν αλλά ότι θα βάλω το 100% των δυνατοτήτων μου σε οτιδήποτε δοκιμαστώ, για να το φέρω εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Και συνέχισε Ο Γιώργος Καράβας: «Από κει και πέρα, εάν αυτό παρερμηνεύτηκε ή παρουσιάστηκε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για αυτό και ούτε θα κάτσω να δικαιολογηθώ κιόλας».

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβαςαποκάλυψε: «Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά. Ήμασταν φίλοι αλλά τώρα δεν μιλάμε. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, απλά χαθήκαμε στο πέρας του χρόνου. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη Βίκυ. Καθένας έχει τη ζωή του, η τηλεόραση είναι ένα επάγγελμα».

Για το πρόσφατο ταξίδι του στο Άγιο Όρος απάντησε: «Στο Άγιο Όρος έχω πάει και στο παρελθόν, αυτή τη φορά πήγα για να ηρεμήσω. Πήγα μετά από πολλά χρόνια, δεν έχω συγκεκριμένο πατέρα, βρήκα αυτό που έψαχνα. Το συνδύασα και με έναν αγώνα που έπρεπε να τρέξω στο Ζαγόρι».

Και για την οικογένειά του δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο γιος μου είναι 11 και η κόρη μου 9. Η γυναίκα μου είναι κούκλα. Η Ραφαέλα είναι ένα παιδί που έχει ίσως την καλύτερη ενέργεια που έχω συναντήσει σε άνθρωπο. Είναι δύναμη, υποστηρικτική, πάντα δίπλα μου. Δεν μου έχει κάνει ποτέ σκηνή ζήλιας. Αυτό πηγάζει και από την συμπεριφορά μου προς εκείνη. Δούλευε σε ένα μαγαζί, μου άρεσε την προσέγγισα και της μίλησα. Είμαστε μαζί από το 2011, παντρευτήκαμε το 12 ο γιος μας ήρθε το 13 είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, την ποθώ ως γυναίκα. Τηλεοπτικά δεν το έχω σκεφτεί να κάνουμε κάτι μαζί. Έχει αφιερωθεί στο κομμάτι της και πάει πάρα πολύ καλά. Έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν το έχω σκεφτεί. Είναι 31 κι εγώ είμαι 42».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version