Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: “Όταν μπήκα στο πλατό την πρώτη φορά είπα ότι τα παρατάω…”

“Στην αρχή δεν μπορούσα, ήθελα άλλο πράγμα και στενοχωριόμουν γιατί…”

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στο “Πάμε Δανάη” το μεσημέρι της Δευτέρας 23/9 και “άνοιξε” την καρδιά της μιλώντας για όλα.

Με αφορμή την δική της πρεμιέρα με το “The Chase”, λίγες ώρες αργότερα, η παρουσιάστρια είπε:

“Νιώθω τεράστια χαρά γιατί είναι η τέταρτη χρονιά. Όταν μπήκα στο πλατό την πρώτη φορά για το Chase είπα ότι τα παρατάω γιατί ένιωθα ότι δεν το είχα, δεν ήμουν καλή. Τώρα δεν το πιστεύω ότι είμαστε στην τέταρτη χρονιά. Δεν είναι εύκολο, έχει διαδικασία το Chase” είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε:

“Όταν πας να κάνεις κάτι καινούργιο δεν ξέρεις αν ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ νιώθω ότι ο κόσμος πάντα με ακουσθεί και μου δίνει μια ευκαιρία να με δει. Είναι μια σχέση που θέλω να κρατάω ζωντανή”.

Ερωτώμενη αν ονειρεύεται να κάνει κάτι άλλο, η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε:

“Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι έχω ζήσει όλα μου τα όνειρα τηλεοπτικά και έχω καταλήξει να κάνω αυτό που αγαπάω πιο πολύ από όλα, που είναι καθαρή ψυχαγωγία. Νιώθω τόσο γεμάτη. Ίσως κάποια στιγμή να ήθελα να ξαναζήσω την αδρεναλίνη ενός βραδινού ζωντανού προγράμματος. Θα ήθελα και κάτι βραδινό με το Chase, να βάλουμε τα καλά μας με λαμπερούς καλεσμένους. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, αν θα γίνει”.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: “Πέρασα κάποιες οικογενειακές δυσκολίες για τις οποίες δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου να μιλήσω”

 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν έκανε το πρωινό Σαββατοκύριακο, δεν ήταν ο εαυτός της.

“Στην αρχή δεν μπορούσα, ήθελα άλλο πράγμα και στενοχωριόμουν γιατί στενοχωρούσα και τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν” εξομολογήθηκε.

Μιλώντας για την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που έχει βαφτίσει, ανέφερε:

“Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου, που πάντα ήθελα παιδί, είναι η Ελένη μου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτή την αγκαλιά. Όλα μου τα λέει και νομίζω ότι το πρώτο της μυστικό το έχει πει σε εμένα. Παίρνω πολλή αγάπη, ζεστασιά, ότι με εμπιστεύεται. Είναι μαγικό, νιώθω ότι έχουμε δέσει πάρα πολύ όλοι. Προσπαθώ στη ζωή μου να έχω μόνο ανθρώπους που δεν έχουν δόλο, μόνο αγάπη”.

Κάνοντας ειδική μνεία στην Κεφαλονιά, την οποία απέφευγε μετά τον θάνατο του πατέρα της, είπε:

“Παραμένει το ίδιο βαρύ, αλλά δεν με εμποδίζει στο να δω παλιούς του φίλους ή να πάω στα μαγαζιά που ήξερα ότι πήγαινε. Παλιά δεν τολμούσα. Έχουν περάσει και 11 χρόνια. Ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς. Τώρα μιλάω και δεν φορτίζομαι για να μην κλάψω, είναι πιο υποφερτό”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα δει την πρεμιέρα της εκπομπής της στο κανάλι, με τους συνεργάτες της.

“Την πρεμιέρα θα την δω στο MEGA. Κάθε χρόνο από τη μέρα που έχει ξεκινήσει, πηγαίνω στα γραφεία στη Συγγρού, μαζευόμαστε όλοι με λίγους ξηρούς καρπούς και το βλέπουμε” κατέληξε και ευχήθηκε “καλή και φωτεινή αρχή”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου