Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Εγώ δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, του κάνω θετική κριτική”

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Με τον Μάρκο Σεφερλή ασχολήθηκαν και πάλι το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο “Πρωινό“.

Αρχικά προβλήθηκε το βίντεο με τα λόγια της Έλενας Τσαβαλιά, ενώ στη συνέχεια ένα σκετς του που μιλούσε για την τηλεόραση.

“Είπε κάποιος «μην πάτε να δείτε τον Σεφερλή»; Δεν έχει λόγο ο Μάρκος, ως άλλος πολιτικός, να βγάζει διαγγέλματα μέσα στο θέατρο. Τώρα, με τη γυναικεία προσέγγιση η κυρία Τσαβαλιά πιο γλυκά το είπε. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Είναι πετυχημένος και τον πετυχημένο θα τον χτυπήσουν, γιατί τον ζηλεύουν. Όταν λέει ότι εγώ έκανα τόσα εισιτήρια όσα όλοι οι άλλοι μαζί, τι τον ενδιαφέρει που δεν τον αποδέχονται ποιοτικά οι άλλοι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί που τον κράζουν, ξέρουν ότι κόβει εισιτήρια ο Σεφερλής. Άρα, τι τον ενδιαφέρει να βγαίνει και να απαντάει;” είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Τη μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί, άφησα τη μηχανή στο πάρκινγκ”

 

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την παράσταση, όπου ο Μάρκος μιλάει για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

“Τι να πας να κάνεις στο πρωϊνάδικο; Πρέπει να είσαι πολύ καραγκιόζης για κάτι τέτοιο. Άλλο να πουλάς επειδή δουλεύεις όπως εμείς και άλλο να πουλάς την ψυχή σου στο διάβολο για να δουλεύεις όπως αυτοί” λέει ο Μάρκος Σεφερλής στο συγκεκριμένο σκετς.

“Εγώ δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, εγώ του κάνω θετική κριτική. Ο κύριος Σεφερλής –εγώ ούτε Μαρκούλης, ούτε Σεφερλάκος, ούτε Γιωργάκη που με λέει εκείνος- επικαλείται κάτι άλλο, ότι στην τηλεόραση μπαίνουν τσάμπα οι εκπομπές στο σπίτι των ανθρώπων” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας σε Σεφερλή: “Το ‘Γιωργάκη’ το ειρωνικό, το αντιπαρέρχομαι, λες μπούρδες από χθες”

 

“Το παίρνω επί προσωπικού, είναι άθλιο αυτό”

“Αυτό το νούμερο που είδα είναι αισχρό, κατάπτυστο. Ερχόμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας και να θρέψουμε την οικογένειά μας, όπως ακριβώς κάνει και ο Μάρκος για το παιδί του, αλλά και για άλλους 50 συνεργάτες που έχει. Δεν μας υπαγορεύει κανείς τι θα πούμε, δεν παίζουμε το ρόλο του καραγκιόζη ή του κριτή κλπ… Αν με κάποιον έχει πρόβλημα, να το κάνει πιο συγκεκριμένο. Εμένα με θίγει, γιατί χθες το βράδυ ήταν εκεί ο γιος μου με την κοπέλα του. Εγώ νιώθω άσχημα με αυτό που ακούω, που λέει καραγκιόζη τον πατέρα του. Το παίρνω επί προσωπικού, είναι άθλιο αυτό. Κάνε το πιο συγκεκριμένο και πες ποιον εννοείς. Δεν μπορείς να λες ότι είναι καραγκιόζηδες στα πρωινάδικα, αυτοί που πάνε εκεί για να πάρουν το μεροκάματό τους” είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version