Showbiz

Μάνος Πίντζης: “Είσαι παχύσαρκος, δεν είναι ωραίο να κάθεσαι σε έναν καναπέ και να σβήνεις τον πόνο σου με φαγητό”

“Θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, κάν’ το. Μην επαναπαύεσαι”

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε στην κάμερα των “Weekenders” για τον φυλετικό ρατσισμό και αναφέρθηκε στα άτομα με παραπάνω κιλά.

Τα χρώματα δεν έχουν σημασία. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον μηχανισμό της βίας, γίνεται νόρμα παντού, ο άλλος είναι επικριτικός απέναντί σου με το καλημέρα” είπε το μοντέλο και ηθοποιός.

Στη συνέχεια, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τα άτομα με παχυσαρκία, σχολίασε:

“Αυτό που είπα είναι ότι όλοι μας, όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας, τρώμε bullying, είτε είμαστε παχύσαρκοι, είτε έχουμε six-pack, είτε μπλε μάτια. Όλοι βγαίνουμε επικριτικά απέναντι στον κόσμο”.

 

Δείτε επίσης: Μαίρη Αργυριάδου κατά του Μάνου Πίντζη: “Ντρέπομαι πραγματικά για την κοινωνία που ζούμε”

 

Έπειτα πρόσθεσε:

“Ειδικά σε έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, φυσικά θα υπάρξουν άλλοι που θα του κάνουν bullying. Αν δεν σου αρέσει κάτι επάνω σου, μπορείς να το αλλάξεις. Γιατί είναι και θέμα υγείας η παχυσαρκία από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά αν υπάρχει κάποιο θέμα παθολογικό. Αυτό είπα εγώ”.

Τέλος, είπε:

“Και φυσικά ρώτησαν εμένα, που είμαι εντελώς το αντίθετο από τον παχύσαρκο. Είναι σαν να πηγαίνετε σε έναν κληρικό και να τον ρωτάτε για τη γιόγκα. Θα σας αφορίσει κατευθείαν. Είσαι παχύσαρκος και θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, κάν’ το. Μην επαναπαύεσαι. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι σε έναν καναπέ και να σβήνεις τον πόνο σου με φαγητό”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version