Showbiz

Τριαντάφυλλος κατά Σεφερλή: “Ο γιος μου μού το λέει συνέχεια, ότι δεν θα άλλαζα ποτέ επίθετο και πατέρα”

“Όταν μπαίνουν μπροστά μικρά παιδιά, εκεί ήθελα να του την πω”

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου”, μεταξύ άλλων, για την σάτιρα που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής με το Nemo στην επιθεώρησή του, που ανήκει στα non-binary άτομα.

Ο τραγουδιστής αναφέρεται στην σάτιρα του ηθοποιού που είχε κάνει στον ίδιο, που όπως υποστηρίζει έχει ενοχλήσει ακόμη και τον ανήλικο γιο του.

“Τον Μάρκο τον λατρεύω, τον αγαπάω, τρελαίνομαι, γελάω και γουστάρω με αυτό που κάνει. Μέχρι εκεί. Όταν μπαίνουν μπροστά μικρά παιδιά, εκεί ήθελα να του την πω” ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

 

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαβαλιά: “Λύγισε” στην σκηνή – “Μείναμε εγώ κι εσύ με 600.000€ χρέος, σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί”

 

“Όταν λες ότι το παιδί θα αλλάξει επίθετο ή σχολείο, επειδή ντρέπεται για τον πατέρα του, αυτό είναι πέρα από τα όρια. Πιστεύω ότι το κατάλαβε. Για τα υπόλοιπα δεν με πειράζει, που με σατιρίζει και τα λοιπά” ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής.

“Φαντάσου ότι ο γιος μου μού το λέει συνέχεια, ότι δεν μου αρέσει ο κύριος Σεφερλής για αυτά που είπε, ότι δεν θα άλλαζα ποτέ επίθετο και πατέρα. Δεν μπορείς να του κρυφτείς, ούτε μπορώ να του πω και ψέματα” επισημαίνει ο Τριαντάφυλλος για τη σάτιρα που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον ηθοποιό.

 

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: “Μπαίνουν στα σπίτια μας και δεν τιμωρούνται! Αλλάξτε τους νόμους”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version