Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: “Λύγισε” στην σκηνή – “Μείναμε εγώ κι εσύ με 600.000€ χρέος, σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί”

“Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα”

Για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια η Έλενα Τσαβαλιά για τον ντόρο που έχει προκληθεί με το σκετς του Μάρκου Σεφερλή, που σατιρίζει το Nemo, στην επιθεώρησή του στο Δελφινάριο.

Πολλές αντιδράσεις μέσω των social media και της τηλεόρασης προκάλεσε ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής. Πλήθος κόσμου ωστόσο τον έχει υποστηρίξει δημόσια.

Η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, είχε επιλέξει να μην κάνει οποιαδήποτε δήλωση όλο αυτό το διάστημα παρά τις συνεχείς κρούσεις των δημοσιογράφων. Ωστόσο, σε ανάρτηση που έκανε η Σάσα Σταμάτη από το θέατρο το βράδυ της Κυριακής 22/9, η Έλενα Τσαβαλιά προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση από τη σκηνή στο τέλος της παράστασης λίγο μετά την υπόκλιση του θιάσου:

“Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με σένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο, που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα” είπε αρχικά η ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: “Οργανωμένη επίθεση με συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον μου”

 

“Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα” συνέχισε η Έλενα Τσαβαλιά κρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή της.

“Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση. Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός πάνω στη σκηνή αλλά χωρίς τους ανθρώπους δεν θα τα είχαμε καταφέρει” κατέληξε στην τοποθέτησή της η Έλενα Τσαβαλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου