Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Πέρασα ζόρια την άνοιξη και έχασα πολλά κιλά – Δεν πέρασα καλά ψυχικά”

Mίλησε για τον «Άγιο έρωτα» λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η σκληρή Χριστίνα που θα γνωρίσουμε στη σειρά, μια γυναίκα που φαίνεται να μην υπολογίζει τα συναισθήματα των άλλων, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τον «Άγιο έρωτα» λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκεται σε αυτή τη δουλειά και τόνισε ότι αισθάνεται «πως θα κρατήσει παραπάνω από μια χρονιά, πραγματικά διαισθάνομαι ότι θα είναι κάτι που θα μας συνοδεύσει καιρό επειδή πλαισιώνεται από πάρα πολύ δυνατό σύνολο. Σκηνογραφικά, ενδυματολογικά, σκηνοθετικά – οι σκηνοθέτες μας είναι καταπληκτικοί- υποκριτικά μιλάμε για ηθοποιούς που πάντα ονειρευόμουν να παίξω μαζί τους και με την Ταμίλλα Κουλίεβα έχουμε ξαναπαίξει σε σειρά οπότε έχουμε κοινό κώδικα».

Για τη σειρά θα πει: «είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Eίναι καταπληκτικό το πως είναι δομημένη σαν ιστορία, το πως σε κάθε επεισόδιο οι ανατροπές είναι συνεχείς. Τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα, συνέχεια οι χαρακτήρες έχουν ανατροπές, οι σχέσεις αλλάζουν αναδιαμορφώνονται».

Όσο για το ρόλο της: «στα τέλη του ’50 είναι δυο οικογένειες που έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα παραέχουν φιλικές σχέσεις ,γιατί ο χαρακτήρας μου- η Χριστίνα- πολύ σύντομα καταλαβαίνουμε ότι είναι ερωμένη του άντρα της φίλης της, που είναι η Ταμίλλα Κουλίεβα και είμαστε και πολύ αγαπημένες στη ζωή. Όμως εγώ έχω βρει ελαφρυντικά για τη Χριστίνα για να την υποστηρίξω και να την αγκαλιάσω και να την αγαπήσω. Όντως έχει τα σκοτάδια της, έχει πράγματα που την έχουν οδηγήσει σε αυτές τις όχι ωραίες επιλογές, αλλά είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας και βλέπουμε μια πολύ ωραία διαδρομή».

Για τους συνεργάτες θα πει ότι «είναι όλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί και είμαι πολύ τυχερή και είναι πολύ σημαντικό για μένα το καστ, το να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ».

Τέλος, μιλώντας για την καθημερινότητα με τα δυο μικρά παιδιά της είπε ότι τα βλέπει λιγότερο από ό,τι θα ήθελε λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών της, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήταν “ανοιχτή” σε έναν ενδεχόμενο έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version