Showbiz

Γιώργος Αυτιάς: Σοκάρει με την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του – “Μου είπαν ότι έχω 5 λίτρα υγρό στην καρδιά”

“Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, θα είχα… χαιρετήσει”

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε συνέντευξη στο “Happy Day” και μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το φετινό καλοκαίρι.

Επίσης αναφέρθηκε και στην σχέση με τα παιδιά και τα εγγόνια του, αλλά και το πως προσάρμοσε την ζωή του και την καθημερινότητά του από την εκλογή του ως Ευρωβουλευτή και ύστερα.

Για τις περιπέτειες με την υγεία του είπε:

“Πέρυσι το καλοκαίρι προλάβαμε τον καρκίνο του προστάτη στο τσακ. Φέτος το καλοκαίρι ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έζησα. Μόλις πήγα να εξεταστώ από τους γιατρούς, κλείδωσαν αμέσως την πόρτα. Το μόνο που ένιωθα πριν πάω στον γιατρό ήταν ότι κρύωνα. Ούτε βήχα είχα, ούτε τίποτα. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν μπω στο αεροπλάνο να πετάξω, δε θα κατέβω, ή θα σκάσω στον αέρα” περιγράφει ο Γιώργος Αυτιάς και σοκάρει.

“Μου είπαν ότι έχω πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό αυτό είχε περάσει και από την άλλη πλευρά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο. Έχασα ένα καλοκαίρι αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια” τόνισε ο Γιώργος Αυτιάς.

“Όλα καλά. Πιστεύω ότι υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που στη δύσκολη στιγμή είναι κοντά μας. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, θα είχα… χαιρετήσει” εξομολογείται.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Αυτιάς: “Aυτά που γίνονται εδώ πρέπει να τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός”

 

“Με τα εγγόνια μου κάνω αυτά που δεν πρόλαβα να κάνω με τα παιδιά μου”

“Ο γιος μου είναι μηχανολόγος μηχανικός. Η κόρη μου έχει τελειώσει οικονομικά και δουλεύει στην τράπεζα. Έχω και δυο εγγόνια, πέντε και ενός έτους. Με τα εγγόνια μου κάνω αυτά που δεν πρόλαβα να κάνω με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν ερήμην μου. Πολλές φορές μάθαινα το Σάββατο ότι είχαν πυρετό την Τρίτη” ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Αυτιάς.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version