Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: “Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου”

Δείτε το απόσπασμα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής 20/9, στο “Buongiorno” μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις σοβαρές απειλές που είχε δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν για πράγματα στα οποία είχε τοποθετηθεί δημόσια και είχαν εγείρει αντιδράσεις σε συγκεκριμένη μερίδα κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε:

“Φοβάμαι λίγο το τσουβάλιασμα που πάνε να πουν ότι «όπου υπάρχει υπερβολή είναι αυτό, είναι το ένα, είναι το άλλο». Εδώ έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα αυτές οι αντιλήψεις και δεν είναι παντού όπου βλέπουμε την υπερβολή. Υπάρχουν υπερβολές που πρέπει να της καυτηριάσουμε αλλά δεν γράφουν «εδώ φασισμός, εδώ μαυρίλα, εδώ π.Χ. κατάσταση, εδώ φεουδαρχία». Υπάρχουν αντιλήψεις και δρουν κοινωνικά και έχουν παρέμβαση οργανωμένα στο διαδίκτυο”.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: “Πρέπει να ‘μαστε πολύ κωθώνια αυτό το πράγμα να μην το περάσουμε στον κόσμο”

 

“Δηλαδή είναι φτιαγμένες για να χτυπάνε. Τις γνωρίζω και τις έχω υποστεί κιόλας. Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου σε μηνύματα και γράφονταν μια σειρά από πράγματα”.

“Ανακάλυπταν το επικίνδυνο μου όταν έλεγα κάτι εναντίον τους. Εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




 

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Λιόλιου: “Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, θα λες…”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου