Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: “Στα νέα παιδιά λέω να μην πηγαίνουν ποτέ σε talent shows”

«Δεν τα πιστεύω αυτά», είπε ο Μάριος Φραγκούλης

Τη συμβουλή που δίνει στα νέα παιδιά αποκάλυψε σήμερα ο Μάριος Φραγκούλης, στο πλαίσιο της συνέντευξης στο «Πρωίαν σε είδον» και τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

«Στα νέα παιδιά λέω πάντα να μην πηγαίνουν σε talent shows, δεν τα πιστεύω αυτά. Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να φτάσουν εκεί που είναι. Εγώ έχω δουλέψει πάρα πολύ και θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εμένα και 500 άτομα να είναι στο Τικ Τοκ και όχι δύο εκατομμύρια, για μένα αυτό είναι το πραγματικό κοινό.

Είναι το κοινό που σε αγαπάει, σε ακολουθεί και είναι πιστό. Και το ξέρω γιατί αυτό είναι το κοινό που έρχεται να με δει. Και στο Ηρώδειο τώρα που θα παίξουμε, υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι είμαι ακόμα στο κρεβάτι και δεν έχω γίνει καθόλου», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version