Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: “Δεν θα επιστρέψει, δεν θέλει αν και του έχουν γίνει κρούσεις, δεν μπορείς να τον βρεις”

“Το τηλέφωνο του πια το έχει μόνο η οικογένεια του”

O Νότης Σφακιανάκης έχει προκαλέσει “θόρυβο” δια της απουσίας του τα τελευταία χρόνια, καθώς οι θαυμαστές του ανυπομονούν να τον δουν και κυρίως να τον ακούσουν και πάλι στις νυχτερινές πίστες.

Μέσα από τον αέρα του “Πρωινού Σου Σου” δόθηκε όλο το παρασκήνιο γύρω από την φημολογούμενη επιστροφή του καλλιτέχνη.

“Αυτή η «πολυαναμενόμενη» επιστροφή του Νότη είναι μόνο στο μυαλό όλων και στα θέλω μας. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα επιστρέψει” επισήμανε αρχικά ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης για να προσθέσει η οικοδέσποινα του Πρωινού Σου Σου, Ελένη Τσολάκη τα εξής:

“Εγώ πάντως από ρεπορτάζ που είχα κάνει πέρσι, με πολλά τηλέφωνα, είχα μάθει ότι προγραμματίζεται η πρεμιέρα του για τον φετινό Οκτώβρη. Δηλαδή ότι φέτος τον Οκτώβρη θα ξεκινούσε νύχτα γιατί συνέβησαν ορισμένα πράγματα πέρσι που δεν του επέτρεψαν να γυρίσει αλλά συζητούσε για να γυρίσει φέτος τον Οκτώβρη”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: “Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει”

 

Ο Χάρης Λεμπιδάκης τότε πρόσθεσε:

“Ο Νότης αυτή τη στιγμή δεν έχει ορχήστρα. Έχασε τον μαέστρο του, έχασε τον μετρ του πριν από λίγους μήνες που ήταν και το δεξί του χέρι. Δεν θέλει ο Νότης να επιστρέψει αν και του έχουν γίνει κρούσεις. Το τηλέφωνο του πια το έχει μόνο η οικογένεια του. Δεν μπορείς να τον βρεις τον Νότη, δεν μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του. Δηλαδή και οι επιχειρηματίες τον έχουν πλησιάσει μέσω τρίτων και τέταρτων”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου