Showbiz

Λάμπρος Λάζαρης για Παππά: “Aπορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, είναι fake news”

“Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας”

Ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε δηλώσεις στο “Buongiorno” και αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για τον χωρισμό του με την Δανάη Παππά.

Αρχικά ο επιχειρηματίας είπε στην εκπομπή:

“Απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news”.

Και πρόσθεσε:

“Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή”.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: “Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος τα δικαστήρια”

 

Και κατέληξε ο Λάμπρος Λάζαρης:

“Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα, πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version