Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Για να γίνεις πρόεδρος θέλει ειδικές ικανότητες που δεν έχει ούτε ο Γκλέτσος, ούτε ο Παπανώτας”

“Χθες είχαμε τον Απόστολο, σήμερα έχουμε τον Δημήτρη, αύριο θα έχουμε άλλους τέτοιους αλλά δεν θα έχουμε ψηφοφόρους”

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα του “Buongiorno” για τον Στέφανο Κασσελάκη και το ΣΥΡΙΖΑ και την διάθεση του να θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός του κόμματος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε όσα είπε ο δημοσιογράφος και υπογράμμισε τον κίνδυνο που υπάρχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στην κάμερα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε:

“Χθες στον Απόστολο Γκλέτσο έθεσα ένα ερώτημα, «σε λίγο στον ΣΥΡΙΖΑ θα γεμίσουν με υποψήφιους προέδρους αλλά θα εκλείψουν οι ψηφοφόροι». Αυτό έχω να απαντήσω σε όλες αυτές τις προτάσεις ανθρώπων που δεν είναι τα κομματικά εκείνα στελέχη που έχουν φάει τη ζωή τους στο κίνημα της Αριστεράς και έχουν την έννοια του επαγγελματικού πολιτικού στελέχους”.

“Γιατί μαχητής μπορείς να είσαι και να πάρεις πόστα, αλλά για να γίνεις πρόεδρος θέλει ειδικές ικανότητες και δεξιότητες που δεν έχει ούτε ο Απόστολος ούτε ο Δημήτρης ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας. Με τον Στέφανο Κασσελάκη είδατε και είδαμε που κατάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

 

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος για Κασελλάκη: “Είναι νάρκισσος, μου ‘ρχεται να βάλω τα κλάματα, τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς”

 

“Άρα να μην είναι ένα κόμμα υποψηφίων προέδρων αλλά ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει τον λαό, δηλαδή ψηφοφόρων. Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Χθες είχαμε τον Απόστολο, σήμερα έχουμε τον Δημήτρη, αύριο θα έχουμε άλλους τέτοιους αλλά δεν θα έχουμε ψηφοφόρους” επισήμανε, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version