Showbiz

Μιχάλης Ρακιντζής: “Η Eurovision είχε πολύ χιούμορ, θα το ξανάκανα αν επρόκειτο για τρολ”

“Ήταν μια βραδιά που δεν πήγαν καλά τα πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους”

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Buongiorno” και αναφέρθηκε στην διάθεση να μην κάνει συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις, την διαχείριση της επιτυχίας αλλά και για την χρονία που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης εξομολογήθηκε:

“Δεν είμαι και γκουρού για να μιλάω και να λέω πράγματα σε συνεντεύξεις. Εάν έχω κάτι να πω, που θα αφορά φυσικά τη δουλειά μου, κάτι να κάνω, ναι να μιλήσουμε. Αλλιώς τι να με κάνετε; Άλλος θέλει να βγει για να γίνει γνωστός, να αποκτήσει φήμη, να έχει επιτυχίες στα κορίτσια, να φοράει ωραία ρούχα και να νιώσει σταρ. Τα πάντα είναι θεμιτά”.

“Οι πλατινένιοι δίσκοι και τα εξώφυλλα δείχνουν την επιτυχία και ότι η δουλειά σου είχε μια απήχηση. Στο σπίτι μου είναι μέσα στα ντουλάπια. Εντάξει, δεν μου αρέσει να επιδεικνύονται στον τοίχο. Και τι έγινε; Έπεσα στο σωστό timing, δηλαδή με το δικό μου ξεκινούσε η ελεύθερη ραδιοφωνία και η ελεύθερη τηλεόραση. Εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι ήμασταν το καινούργιο υλικό το οποίο παιζόταν κατά κόρον”.

“Η Eurovision δεν ήταν δύσκολη στιγμή, όχι. Ήταν μια στιγμή. Μπορεί μια βραδιά να είναι πραγματικά άτυχη και να μην πάνε καλά τα πράγματα, ε, ήταν μια βραδιά που δεν πήγαν καλά τα πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους. Για μένα κατ’ αρχήν είχε πολύ χιούμορ όλο αυτό. Εάν επρόκειτο για πλάκα και για χιούμορ θα το ξανάκανα, δηλαδή για τρολ. Για κανέναν άλλο λόγο” πρόσθεσε, επίσης, ο Μιχάλης Ρακιντζής σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Επίσης μίλησε για το τραγούδι “S.A.G.A.P.O.” με το οποίο εκπροσώπησε την χώρα μας και το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα αγαπημένα τραγούδια από τις συμμετοχές μας στην Eurovision.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version