Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας για Σεφερλή: “Γιατί να μην σατιρίσει έναν άνθρωπο που τραγουδάει υπέροχα, αλλά χωρίς τη φούστα μπορεί να μην έπαιρνε το βραβείο;”

“Ξέρω ότι οι γκέι οργανώσεις θα με βρίσουν, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπερασπίζομαι το «το»”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της “Super Κατερίνα” το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον ντόρο που έχει προκαλέσει ο Μάρκος Σεφερλής με το σκετς του Nemo στην επιθεώρησή του και τις αντιδράσεις που έχει δεχθεί.

Αρχικά είπε:

“Ξεκίνησε ένας πόλεμος κατά του Μάρκου Σεφερλή από άλλους ανθρώπους που κάνουν σάτιρα. Αν δείτε την παράσταση του Άλσους θα δείτε σε πόσα νούμερα υπάρχουν χυδαίες εκφράσεις για συγκεκριμένες ομάδες. Γιατί λοιπόν στρέφονται κατά του Μάρκου; Εγώ έχω δουλέψει μαζί του, έχω διαφωνήσει μαζί του, έχουμε τσακωθεί και τα έχουμε ξαναβρεί για εργασιακά αλλά αφήστε τον κάθε κωμικό να κάνει τη σάτιρα που αυτός κρίνει. Ο Αριστοφάνης σατίριζε τους μεγάλους τραγικούς ποιητές και δεν θα αφήσουμε τον Σεφερλή να σατιρίσει κάτι που του κάνει εντύπωση; Εγώ είμαι γκέι. Γιατί να μην σατιρίσει έναν άνθρωπο, ο οποίος βάζει φούστα, τραγουδάει υπέροχα μεν, αλλά χωρίς τη φούστα μπορεί να μην έπαιρνε το βραβείο και να το έπαιρνε ο άλλος; Ξέρω ότι οι γκέι οργανώσεις θα με βρίσουν, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπερασπίζομαι το “το”. Δεν αφορούσε στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, μέσα σε αυτήν είμαστε κι εμείς.

Άλλο τι είναι η επιλογή σου. Αν αύριο κάποιος πει ότι είναι γάτα θα το δεχτούμε ως φυσιολογικό; Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σούρα. Υπάρχει ερμαφρόδιτο αλλά θα το ονομάσουμε «το»”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου