Showbiz

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δείτε τι είπε για τον παρουσιαστή η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη, στον αέρα του “Πρωινό” μίλησε για το πρόβλημα υγείας που έχει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος δεν έδωσε σήμερα το παρών στο πλατό της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega”, με την Ανθή Βούλγαρη να τονίζει στην έναρξη πως ο συμπαρουσιαστής της αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει παγκρεατίτιδα και στη συνέχεια συνδέθηκε στον αέρα της εκπομπής με την Ματίνα Παγώνη, η οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον παρουσιαστή του Mega.

 

Δείτε επίσης: “Κοινωνία Ώρα MEGA”: Εκτός εκπομπής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Τι είπε η Ανθή Βούλγαρη

 

“Ο Ιορδάνης είναι πολύ καλά, μίλησα πρωί πρωί μαζί του. Είναι κάτι που θα περάσει πολύ γρήγορα και θα γυρίσει στη δουλειά του. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι κάτι σοβαρό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μόνο φαρμακευτική αγωγή θα χρειαστεί. Δεν ξέρω πότε θα βγει από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας” είπε η Ματίνα Παγώνη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version