Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: “Πρέπει να ‘μαστε πολύ κωθώνια αυτό το πράγμα να μην το περάσουμε στον κόσμο”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα του “Buongiorno” ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη φιλοφρόνηση στη νέα τηλεοπτική του συνεργάτιδα, Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ωραίο κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή του MEGA και στην συμπεριφορά των συνεργατών, καθώς υπάρχει ελευθερία λόγου και σεβασμός.

“Τι ωραία που είμαστε εδώ ρε παιδί μου! Περνάω πάρα πολύ ωραία. Να σου πω, επειδή νομίζουν οτιδήποτε, πάρα πολύ ωραία. Φτου σου κορίτσι μου επειδή ηγείσαι αυτού του πράγματος. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του και ξεκινάει όλο από το MEGA, αλλά φτου σου” σημείωσε αρχικά, με ενθουσιασμό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Καινούργιου: “Δεν έχουμε μιλήσει αλλά και πέρσι, που συνεργαζόμασταν, δεν είχαμε μιλήσει”

 

“Είναι πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Δηλαδή πρέπει να ‘μαστε πολύ κωθώνια αυτό το πράγμα να μην το περάσουμε στον κόσμο” πρόσθεσε.

“Εγώ ακόμα δεν έχω χαλαρώσει για να σου είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ αγχωμένη για να μάθω τους χρόνους” του αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για να συμπληρώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

“Δίνεις όμως το πρόσταγμα και αυτό είναι ένα πρόσταγμα τρυφερότητας, ελευθερίας, γλύκας, λεπτότητας, ήθους και ηρεμίας”.




 

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Λιόλιου: “Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, θα λες…”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου