Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας σε Σεφερλή: “Να απαντήσω σε τι; Στην αρλούμπα; Στη βλακεία;”

Δείτε τι είπε στον αέρα του “Πρωινό”

Το πρωί της Τετάρτης, στο “Πρωινό“, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή περί μηνυμάτων.

Χθες Τρίτη 17/9, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε τον ντόρο που έχει προκαλέσει το σκετς του Μάρκου Σεφερλή με το Nemo και τις αντιδράσεις στα social media αλλά και των τηλεοπτικών προσώπων. Όπως είπε, το ότι λέει ο κωμικός ηθοποιός πως θα δημοσιοποιήσει μηνύματα που έχει στα social media από αυτά τα πρόσωπα που τώρα τον κατακρίνουν, είναι τρομακτικό και δεν είναι έντιμο.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας κατά Σεφερλή: “Έχει μετατραπεί σε πολιτικό και βγάζει λογύδρια στο Δελφινάριο”

 

Ο Μάρκος Σεφερλής, μετά τον σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα, ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Instagram, στο οποίο αναφέρει πως έχει και δικά του μηνύματα και δικαίως “τρομάζει” και πως επίσης έντιμο δεν είναι να σχολιάζεις μια παράσταση που δεν έχεις δει.

 

Δείτε ακόμη: Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στον Λιάγκα: “Γιωργάκη, λογικό εσένα να σε τρομάζει να βγάλω μηνύματα στη φόρα”

 

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, σήμερα στον αέρα του “Πρωινό” απάντησε σε όσα είπε χθες ο Μάρκος Σεφερλής για τον ίδιο.

“Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Να απαντήσω όμως σε τι; Στην αρλούμπα; Στη βλακεία; Χθες ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα ακατάλληπτο μήνυμα, ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν, τα οποία… Εκτός κι αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο που να τον καλείς σε μια εκπομπή, κι αν έχει γίνει δεν το θυμάμαι, πραγματικά. Εγώ, σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν κρατάω μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια:

“Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή. Εγώ τα σβήνω τα μηνύματα, κρατάω μόνο του μεγάλου μου γιου. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, το θεωρώ χαζό. Είναι παράνομο που λέει ότι θα τα βγάλει. Πολύ πιθανό να του έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος, πέρυσι και πρόπερσι δεν του έστειλα. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, προφανώς και θα του είχα στείλει μήνυμα, όπως και σε άλλους”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

“Θα τα πούμε όλα στον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος σατίρισε τον Νέμο κι έτσι ξεσηκώθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή και ξεκίνησε όλο το τουρλουμπούκι. Στην εκπομπή εδώ μίλησε ο πατέρας του Νέμο και απαντάει στον Μάρκο Σεφερλή. Θα τα δούμε σε λίγο”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου