Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσα Εξηνταβελώνη: “Την τρίτη μέρα πίναμε τσίπουρα με κάτι κυρίους μέχρι το πρωί”

Όσα είπε για την περσόνα της δασκάλας στα social και γιατί την τερμάτισε

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον καθώς συμμετέχει στην Αρχελάου 5 της ΕΡΤ.

Μιλώντας για τις διακοπές της, ανέφερε ότι έκανε μια εβδομάδα μόνη της διακοπές στη νότια Κρήτη και της άρεσε. «Νοίκιασα ένα σπιτάκι μπροστά στη θάλασσα, έτρωγα τα ψαράκια μου. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου είναι μια χαρά. Την τρίτη μέρα ήμουνα σε ένα διπλανό χωριό και πίναμε τσίπουρα με κάτι κυρίους μέχρι το πρωί» ανέφερε.

«Μιλάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα. Με τα παιδιά που δεν γνωριζόμασταν κάνουμε ωραία παρέα. Με φόβισε που είναι πάλι καθημερινό αλλά μαθαίνεις πάρα πολλά. Έρχεσαι σε μία επαφή με τον ρόλο σου που είναι τόσο συστηματική» είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε, δεν της έχει τύχει να συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν συμπαθεί. Αν τύχαινε θα έφευγε διότι όπως χαρακτηριστικά είπε «γενικά φεύγω, από σχέσεις, από όλα, με μια βαλίτσα, τα 50ευρα πάνε έτσι» υπονοώντας την ψυχοθεραπεία.

«Δεν θα αποκηρύξω ποτέ τη δασκάλα στο Instagram. Για λίγο το είχε πιστέψει και ο ίδιος μου ο πατέρας! Όταν ένιωσα ότι μου ζητείται κάτι, όπως σε διαφήμιση, είπα όχι. Επειδή δένομαι με αυτά, ένιωσα την ανάγκη να το προστατέψω. Eίναι το alter ego μου. Έχει μια εξωστρέφεια αυτός ο χαρακτήρας που νομίζω ότι την έχω» είπε μιλώντας για την περσόνα της δασκάλας που την έκανε διάσημη στα social.

Μιλώντας για τη δουλειά της σαν τηλεφωνήτρια ανέφερε: «Ήμουν σε ασφάλειες αυτοκινήτων. Έχει τύχει ένας κύριος να μου λέει αν μπορώ να τον πάρω σε λίγο και τελικά ήθελε να τον παίρνω για παρέα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου