Showbiz

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στον Λιάγκα: “Γιωργάκη, λογικό εσένα να σε τρομάζει να βγάλω μηνύματα στη φόρα”

Ο ηθοποιός απάντησε στον έντονο σχολιασμό του παρουσιαστή

Το πρωί της Τρίτης μέσα από το “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας είπε την άποψή του για τα βίντεο που ανεβάζει ο Μάρκος Σεφερλής στα social media και ειδικότερα για εκείνο στο οποίο αναφέρει πως θα αποκαλύψει τα μηνύματα που του έχουν στείλει οι παρουσιαστές που αργότερα μιλάνε στην τηλεόραση αρνητικά γι αυτόν.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας κατά Σεφερλή: “Έχει μετατραπεί σε πολιτικό και βγάζει λογύδρια στο Δελφινάριο”

 

Έτσι ο Μάρκος Σεφερλής, με ένα νέο βίντεο στα social media απάντησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και στον έντονο σχολιασμό που του έκανε μέσα από την εκπομπή του.

“Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο». Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά” επισημαίνει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτή τη νέα του δημοσίευση για τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version