Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Δείτε το βίντεο

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

“Υπάρχουν αλλαγές στην εκπομπή, δεν έχω δει τι έκαναν και οι υπόλοιποι. Τα θέματα είναι αυτά που πάνω-κάτω μας απασχολούσαν και πέρσι, πρώτη εκπομπή ήταν. Είναι μαραθώνιος, παιδιά, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια, μου δημιούργησαν πολύ μεγάλη ασφάλεια οι συνεργάτες μου” δήλωσε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την “Super Κατερίνα” – “Φέτος αποφασίσαμε να απαλλαγούμε από κάθε τοξικότητα”

 

“Δεν υπονόησα ούτε φωτογράφησα κάποιον συγκεκριμένο (σ.σ με αυτή μου την ατάκα). Γενικότερα στον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα και τις καταστάσεις θέλω λίγο περισσότερη θετική ενέργεια. Βλέποντας κάποια λάθη από τις προηγούμενες χρονιές, δεν θέλεις να τα ξανακάνεις” ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

“Με τη Χρίσλα έχω επικοινωνήσει και έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ για όλα τα χρόνια που ήταν δίπλα μου. Της αξίζουν τα καλύτερα. Με τον Ανδρέα δεν επικοινώνησα, είδα ότι πήγε στο MEGA. Εύχομαι κάθε επιτυχία, να είναι γερός του εύχομαι” απαντά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε ακόμη: Kατερίνα Καινούργιου: Η ανθοδέσμη on air από τον σύντροφό της – “Θα συγκινηθώ τώρα”




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου