Showbiz

Η Ελένη Τσολάκη αιφνιδίασε την Λίτσα Πατέρα στον αέρα του “Πρωινό Σου Σου”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Λίτσα Πατέρα έκανε ποδαρικό στο “Πρωινό Σουσου” τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας 16/9.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την παρέα της, καθώς η εκπομπή του OPEN ασχολήθηκε με την ξαφνική αποχώρησή της από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει απρόσμενα τηλέφωνο την Λίτσα Πατέρα και εκείνη βεβαίως το σήκωσε με όλη την καλή της διάθεση.

“Καθίστε, να την πάρω ένα τηλέφωνο για να μας πει μια καλημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ, όπως νομίζω και όλος ο κόσμος! Μετά να μας πει και πως θα είναι και η σεζόν” αναφώνησε η παρουσιάστρια πριν από την κλήση.

“Καλή επιτυχία καρδιά μου, να είσαστε καλά! Ευλογημένα και χαρούμενα όπως είναι χαρούμενο το προσωπάκι σου πάντα και μας δίνεις χαρά. Εύχομαι από την καρδιά μου να πάτε πάρα πολύ καλά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του “Πρωινού Σου Σου”.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λίτσα Πατέρα: “Ένας πιο ουσιαστικός αποχαιρετισμός δημόσια ήταν υποχρεωτικός”

 

“Σας αγαπάμε πάρα, πάρα πολύ! Και εμείς θέλουμε να χαμογελάτε, να είστε χαρούμενη και όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μας” πρόσθεσε, με ενθουσιασμό, η Ελένη Τσολάκη σε αυτή την ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία με την Λίτσα Πατέρα στην πρεμιέρα για το “Πρωινό Σου Σου”.

Τότε ήταν που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισήμανε, με νόημα, “και να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα” για να χαμογελάσει η γνωστή αστρολόγος χωρίς να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version