Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευγενία Σαμαρά για Έχω παιδιά: “Ήθελα να κάνω πολύ κωμωδία μετά τον Σασμό. Είμαι αγχωμένη γιατί…”

Όσα είπε για τα τηλεοπτικά της βήματα

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλημέρα είπαμε;, βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο Switch όσο και στη νέα κωμωδία του Mega, Έχω παιδιά, που συμμετέχει.

«Το αγάπησα πάρα πολύ το Switc. Με ενθουσίασε! Και έχει μια άλλη λειτουργία αυτή του ηθοποιού. Είναι τόσο ανοιχτό, τόσο ευχάριστο. Είναι ένα παιχνίδι που με βοηθάει και στη δική μας δουλειά. Μου υπενθυμίζει ότι η δουλειά μας είναι ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές δουλειές που έχουν συνάφεια με άλλες και κρίνονται από το αποτέλεσμα. Είναι ένα τόσο ανοιχτό πράγμα που δεν παίρνει κάποιος τη δουλειά κάπου. Δεν μου λέει κάτι ένα πτυχίο ή κάποιος σου έχει πει δυο πράγματα. Είναι βοηθητικό; Δεν το συζητώ!

Θέατρο δεν θα κάνω γιατί δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι. Το μόνο που θέλω είναι να ταξιδεύω! Τα επόμενα ταξίδια που θέλω είναι Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος και Ιαπωνία. Μου αρέσουν τα πιο περίεργα και μακρινά ταξίδια. Την Ευρώπη δεν την σνομπάρω καθόλου αλλά μου κάνει ότι είναι δυτικός πολιτισμός, πιο οικείος. Θέλω κάτι διαφορετικό!».

«Ήθελα να κάνω πολύ κωμωδία»

«Παίζω πρώτη φορά σε κωμωδία. Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Είχα πει ότι δεν θα κάνω κάτι γιατί έρχομαι από τον Σασμό και δεν ήθελα να ακολουθήσει κάτι δραματικό. Μου ήρθε η κωμωδία γιατί αυτό ήθελα! Ήρθε με την πιο ωραία συνθήκη, με ένα ωραίο κείμενο. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου που παίζουμε μαζί είναι καταπληκτικός, έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ και στη χημεία. Και όλο το καστ έχει στηθεί πολύ ωραία. Είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν ξέρω τι βγαίνει. Νομίζω ότι κάπως μου πάει η κωμωδία, δεν ξέρω αν θα βγει. Γυρίζουμε πράγματα, δεν έχουμε δει υλικό και δεν ξέρω τι γίνεται.

Όταν είμαστε στην ίδια δουλειά δεν εμπιστεύομαι εύκολα, όχι επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση τους. Αλλά επειδή κολυμπάμε στην ίδια θάλασσα, δεν έχουμε άλλο βλέμμα. Εμπιστεύομαι τη μητέρα μου γιατί είναι ένα πιο αγνό μάτι. Ειδικά στα τηλεοπτικά έχει μεγάλη σημασία. Παρόλα αυτά έχω φίλους και ανθρώπους που τους είπα να με πάρουν να μου πουν πώς είναι».

Έχω παιδιά: Η υπόθεση
Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα της σειράς.

Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια.

Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου