Showbiz

Ο ”ιός” των διαζυγίων χτύπησε Κουρή και Τοπαλίδου – ”Βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους 5 μήνες”

Δείτε το ρεπορτάζ

Είναι και οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, μοναδικοί στο είδος τους ο καθένας.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου σφράγισαν μια σχέση δεκαοκτώ χρόνων τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 12ης Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, το ίδιο και ο γιος τους Πέτρος, που παρέδωσε τη μητέρα του ντυμένη νύφη στον πατέρα του, ενώ η τελετή που ακολούθησε ήταν λιτή και… χορευτική, με την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία να προκαλεί αντιδράσεις.

Το επόμενο διάστημα και οι δύο αναφέρθηκαν σε συνεντεύξεις τους στο γάμο τους, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451».

 

Όταν άρχισαν τα “σύννεφα”…

Σχεδόν ένα μήνα μετά, η Έλενα Τοπαλίδου θα ταξιδέψει στο Βερολίνο με το γιο της, απ’ όπου θα δημοσιεύσει και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί τους βρίσκεται και ο Νίκος Κουρής. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2024, ο Νίκος Κουρής θα βρεθεί μαζί με το γιο του, χωρίς την Έλενα Τοπαλίδου, στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Σε άλλα μονοπάτια».

Και οι δύο καλλιτέχνες προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, δημιούργησε ερωτήματα το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έκανε στο Ιnstagram unfollow την Έλενα Τοπαλίδου, ενώ έσβησε και τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής έσβησε τις αναρτήσεις από το γάμο τους, κρατώντας μόνο μια φωτογραφία στην οποία χορεύει με το γιο τους. Από την άλλη, η Έλενα Τοπαλίδου δεν έχει διαγράψει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποια κοινή ανάρτηση με το σύζυγό της από τα social media της.

Σύμφωνα με φήμες, ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος και ηθοποιός βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτό τον καιρό σε άλλο σπίτι.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στο γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 12/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version