Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Το ποστ για την πρώτη μέρα στο σχολείο της Αέλιας και του Αρίωνα

Δείτε τι δημοσίευσε

Σήμερα Τετάρτη 11/9 είναι η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς για τα παιδιά.

Το κουδούνι χτύπησε και ξεκίνησε η σχολική χρονιά με πολλούς γονείς να συνοδεύουν τα πιο μικρά παιδιά στο σχολείο.

Η Κατερίνα Καραβάτου συνόδευσε τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα Κατσούλη στο σχολείο και δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Το πρωί στον Αγιασμό του σχολείου της Αέλιας άκουσα από το Διευθυντή το εξής: «η εκπαίδευση είναι άσκηση αγάπης». Μ’ αυτόν τον τρόπο θα ευχηθώ σε όλα τα παιδιά μας μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, χαρά κι αγάπη!” έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ανέφερε σε συνέντευξή της:

“Τα παιδιά μου ήταν μαζί μου στην Κωνσταντινούπολη οπότε ήταν πολύ κοντά στο Power of Love. Βεβαίως πρέπει να κρατιούνται οι αποστάσεις. Η Αέλια μου σε λίγες μέρες γίνεται 13 χρόνων, ο Αρίωνας μου είναι μικρός, είναι 8 χρονών. Είναι πολύ αργά για να βλέπουν το Power of Love”.

Και σε άλλο σημείο είχε πει για τα παιδιά της:

“Όλο αυτό το πράγμα, επειδή το ζουν από πολύ μικρά, το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Σε μένα έρχονται στα στούντιο, με τον μπαμπά τους πηγαίνουν σε παραστάσεις. Ήτανε 15 ημέρες σε περιοδεία που ήτανε ο Κρατερός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η Αέλια, που με κοιτάει τώρα από τη σκάλα, θέλει να γίνει τραγουδίστρια και τραγουδάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Αρίωνας θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής – επιχειρηματίας”.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version