Showbiz

Μάρκος Σεφερλής σε Σεργουλόπουλο: “Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;”

Το βίντεο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο που σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι

Ο Μάρκος Σεφερλής, χθες Δευτέρα 9/9, απάντησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο μετά την φράση που είπε κατά την διάρκεια του “Πρωίαν σε είδον” για την σάτιρα που κάνει στο Δελφινάριο.

Αφού δημοσίευσε αρχικά ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο είπε την άποψή του για τα όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε για το σκετς στην επιθεώρησή του με το Nemo, στην συνέχεια έκανε δύο ακόμα δημοσιεύσεις με τον παρουσιαστή που στο παρελθόν κι εκείνος σατίριζε πρόσωπα.

 

Δείτε επίσης: Ο Μάρκος Σεφερλής κατά Φώτη Σεργουλόπουλου: “Κάνε τη δουλίτσα σου, να κάνω και γω τη δική μου”

 

Στο πρώτο βίντεο ο παρουσιαστής της ΕΡΤ και ηθοποιός σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και στο δεύτερο βίντεο σατίριζε τους Κύπριους.

“Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος ‘κοροϊδεύει’ ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;” έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Δείτε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος: Το σχόλιο του μετά την απάντηση Σεφερλή – “Ο κόσμος εμένα θέλει, δεν είμαι αρχηγός, είμαι το παν”

 

“Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος ‘κοροϊδεύει’ τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;” πρόσθεσε για το δεύτερο βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version