Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέλιος Χανταμπάκης & Όλγα Πηλιάκη: Έφτασαν στην Ισπανία – Το νέο ξεκίνημα με τα παιδιά τους

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έφτασαν στον προορισμό τους, την Ισπανία, με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, ώστε να στηρίξει τον γιο του, Μανώλη, που έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Ο Μανώλης έγινε δεκτός σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου, μεγάλης ισπανικής ομάδας και για αυτό η οικογένεια μετακόμισε στη χώρα.

Μετά τους σταθμούς του ταξιδιού τους που ήταν το Βελιγράδι, η Βουδαπέστη και στη συνέχεια το πέρασμά τους από την Ιταλία και τη Γαλλία, τελικά κατέληξαν στον προορισμό τους, όπως ενημέρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης με ανάρτησή του.

 

Δείτε επίσης: Φεύγουν μόνιμα για Ισπανία Στέλιος Χανταμπάκης & Όλγα Πηλιάκη – “Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο”

 

Στη δημοσίευσή του υπάρχουν πλάνα από το σπίτι της οικογένειας στην ισπανική πρωτεύουσα, το γεύμα τους σε ελληνικό εστιατόριο, αλλά και τη συνάντηση που είχαν με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών. Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με την καρδιά σας.. στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!! Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου