Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Η στήριξη του ψυχίατρου Σούρα και η απάντησή του σε όσους τον είπαν ομοφοβικό – “Αυτό λέγεται bullying”

“Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη”

Ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, καθώς σατιρίζει το Nemo που νίκησε στην Eurovision 2024.

Στα social media κάποιοι χρήστες έχουν αντιδράσει χαρακτηρίζοντάς τον ομοφοβικό.

Στην απάντηση που έδωσε στους επικριτές του, επικαλέστηκε την “επιστημονική άποψη του ψυχίατρου Σούρα” όπως τόνισε, ο οποίος πήγε να δει την παράσταση.

 

Δείτε επίσης: Νάντια Ρηγάτου για Μάρκο Σεφερλή: “Τον ζήλευα για την ελευθερία του, με ενοχλούσε γιατί…”

 

“Τα φύλα είναι δύο”

Ο ψυχίατρος καθόταν στην μπροστινή σειρά μέχρι να κατέβει ο Μάρκος Σεφερλής από τη σκηνή και εκείνος να σηκωθεί από τη θέση του για να πάρει από τον ώμο τον ηθοποιό.

“Όλα τα μπορώ όλα μπορούμε να τα δεχτούμε τα πράγματα αλλάζουν όλα εξελίσσονται οι σεξουαλικές επιθυμίες είναι αποδεκτές” λέει στο κοινό ο Δημήτρης Σούρας για να φωνάξει στη συνέχεια ότι “τα φύλα είναι δύο, άντρας και γυναίκα”.

 

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής για Ζωή Γεράζη: “Δεν γνωρίζω αν εκτός από την τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε κάποιο θέατρο”

 

“Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη”

Στο βίντεο – απάντηση του Μάρκου Σεφερλή, ο ηθοποιός και παραγωγός ζήτησε από τους επικριτές του να μην έχουν την απαίτηση να γίνεται αποδεκτή, μόνο η δική τους άποψη.

“Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δε την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

 

Δείτε επίσης: Μάρκος Σεφερλής: Μου έχουν πει ότι είμαι ο “τελευταίος Αριστοφανικός”, ο κόσμος με θέλει στην Επίδαυρο

 

Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των Non binary, και όχι εγώ. Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε να με δείτε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση του κοινού και τα σχόλια στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων.

Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε. Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου